Cape Nidhra er et lekkert boutiqe-hotel på stranden i Hua Hin. At alle suitene har sin egen pool er heller ingen ulempe.

Cape Nidhra, Hua Hin

Ankomst – Cape Nidhra

Etter 3 timer i bil fra Bangkok til Hua Hin ankommer vi hotellet. Vi blir godt mottatt med avkjølt honningte, praliner og forfriskende oshibori før vi blir fulgt til suiten. Cape Nidhra har kun 60 suiter alle med egen pool, og ankomsten er langt mer rolig og behagelig en det ofte er på større hoteller.

Suiten 

Vi har gått for en sky pool suite på 80 kvadratmeter. Rommet som møter oss er overdådig med to store senger, sittegruppe, skrivebord, 29-tommers LCD TV, kjøleskap, minibar, safe og kaffe- og vannkoker.  I skapene finner vi strandvesker til fri benyttelse, som også kan kjøpes med hjem for de som ønsker det.
Rommet har forøvrig glassdører som kan åpnes langs hele rommet, ut mot verandaen. Her ute  finner vi en pool av grei størrelse, daybed og bord. Det er fin utsikt mot hage og grøntområde. 

Cape Nidhra, Hua Hin
Cape Nidhra, Hua Hin

Sittegruppe på balkongen

Cape Nidhra, Hua Hin 
Badet

Badet er av akseptabel størrelse og har doble vasker, stort fint badekar og adskilt regnvannsdusj. I tillegg er det delvis adskilt toalett og skap. Det er også et godt utvalg av toalettartikler og håndklær, i tillegg til badekåper.

Greit utvalg av toalettartikler

Cape Nidhra, Hua Hin
 

Frokost og spisesteder på Cape Nidhra  – Rocks restaurant

Hotellet har en restaturant hvor det tilbys både frokost, lunsj og middag.
Frokosten var rikholdig og det var muligheter for både europeisk og asiatisk mat. Som seg hør og bør på et 5* hotell var det også champagne tilgjengelig.

Fordelen med å bo på et såpass lite hotell er at de ansatte vet hvem du er, og titulerer deg med navn. Etter frokost dag to begynte kokken å lage omeletten min så snart han så meg. Det er alltid hyggelig.

Foto credit: Hotellets nettside

Vi spiste også våre lunsjer på hotellet. Det var et ok utvalg, og smaken var det ikke noe å utsette på.

“Kokkens anbefaling” var tilgengelig både til lunsj og middag og dette var svært godt.  Litt synd at det var samme meny både til lunsj og middag, alle dager. Siste kvelden endte vi derfor opp med å ta middagen på et nabohotell. Hua Hin har forøvrig masse restauranter i området, så det er ikke noe problem å finne noe annet.

Cape Nidhra, Hua Hin

“Kokkens anbefaling” ble prøvd flere ganger

Siste kvelden testet vi ut en cocktail i Rock’s Bar som ligger over restauranten, med flott utsikt over sjøen. Baren spesialiserer seg på importerte sigarer og whiskyer.

For de som ønsker en mer privat middagsopplevelse, kan man også benytte room-service eller ha en romantisk soirée under stjernene med en stearinlysmiddag på stranden.

Fasiliteter Cape Nidhra

Cape Nidhra, Hua Hin

Cape Nidhra, Hua Hin

Cabanas

Strand og Badeliv – Cape Nidhra

Cape Nidhra tilbyr både solsenger og cabanas rundt bassenget, et eget område ovenfor stranden med solsenger samt et mindre antall senger nede på selve stranden. Alt vakkert og gjennomført.

Cape Nidhra, Hua Hin

Cape Nidhra, Hua Hin
SPA – Cape Nidhra


Som seg hør og bør må spa-livet testes ut når man er i Thailand. Denne gangen gikk jeg for en 90 minutters Thaimassasje, og den var svært bra. I tillegg var prisen mye mer fordelaktig på Cape Nidhra enn  i Bangkok.

Oppsummert – Cape Nidhra hotel

Cape Nidhra hotel ligger sentralt til i Hua Hin og er en herlig oase med behagelig service, godt renhold og flotte fasiliteter.  Flere av de andre gjestene vi snakket med hadde vært der mange ganger tidligere. Hvis du ønsker et mindre 5* hotell er dette perfekt.

Anbefales! Vi bor gjerne her igjen.
Terningkast 5 av 6.

Sjekk ut The Residence – arabisk inspirert luksus i Tunis

Cape Nidhra, Hua Hin

Boutiqe-hotel in Hua Hin

Foto credit: Cape Nidhra sin  nettside

Boutique-hotel in Hua Hin

Foto credit: Cape Nidhra sin nettside

 

Sjekk ut Cape Nidhra hotel sin nettside her

Hvordan komme seg hit?
Vi hadde sjåfør fra Bangkok til Hua Hin. Det tok ca. 3 timer og kostet NOK 730;- Det er også mulig å ta tog fra Bangkok.

Sjekk ut våre andre opplevelser fra Hua Hin og Bangkok 


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

2 Comments

OnTrip.dk · 27. December 2018 at 15:20

Der ser da rigtig lækkert ud 🙂 Der ville jeg gerne være lige nu. Tak for tips Laila 🙂

Annette

Rundt Ekvator · 28. December 2018 at 08:02

Det kan absolutt anbefales, Annette. Takk for at du stakk innom siden min 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.