Drømmer du om å ta cruiseopplevelsen til nye nivåer? MSC Cruises sitt konsept MSC Yacht Club handler  om et “skip i skipet”. Da vi var på forhåndsvisning av splitter nye MSC World Europa fikk vi en sniktitt inn i disse herlighetene.

msc yacht club World Europa

Komfort i særklasse som Yacht Club gjest

Du er på et eksklusive skjermet område hvor kun Yacht Club-gjester har tilgang. Du får luksuriøse suiter, eksklusiv 24-timers butlertjeneste og egen concierge. Det er flotte private områder, stilfulle restauanter, privat basseng, boblebad, soldekk og bar. Rett og slett en cruiseopplevelse i særklasse.

msc yacht club World Europa
Swarovski-trappen er et syn!

Her er noe av det du får

  • 24-timers butlertjeneste og gratis minibar med forfriskninger hele døgnet
  • Frokost, lunsj og middag serveres i en privat restaurant, med sofistikerte à la carte-menyer
  • Top Sail Lounge og One Pool Deck har en variert buffé hele dagen
  • Som gjest i MSC Yacht Club har du gratis adgang til spa-avdelingen i MSC Aurea Spa
  • Rabatt på spesialrestaurantene og på SPA-pakkene
  • Eksklusiv shopping i form av privat shoppingtur utenom vanlige åpningstider
  • Som medlem i MSC Yacht Club kan du i tillegg til å velge blant et stort utvalg av utflukter og guidede omvisninger, også sette sammen din egen opplevelse. Personlig rådgivning sørger for at du får en perfekt opplevelse i hver havn
  • Annen personlig service som bagasjepakking/utpakkingsservice

Samtidig som du nyter godt av alt dette kan du så klart også benytte deg av alle skipets øvrige fritids- og underholdningstilbud. 

msc yacht club World Europa

Betraktninger – MSC Yacht Club

Yacht Cluben er plassert forran i skipene, og har den beste utsikten. I tillegg til den avslappede tilværelsen det eksklusive og skjermede område tilbyr, er det også en stor pluss at man slipper unna køer med innsjekking, utsjekking og utflukter. På utflukter blir man for eksempel fraktet i egne busser. Yacht Club-gjester har også egen inngang inn og ut av skipet.

Dette vil vi definitivt prøve en gang. Og prisen?

For den enkleste lugaren MSC Yacht Club Deluxe suite vil et 7 dagers cruise i Middelhavet høsten 2023 koste ca. NOK 30 000,- pr. person. 

Vi betalte over NOK 50 000,- for to personer med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes. Som sammenlikning kan det være enighet om at MSC Yacht Club gir mer valuta for pengene!

Konseptet MSC Yacht Club ”et skip i skipet” ble lansert i 2008 og finnes på følgende MSC-skip: MSC Bellissima, MSC Divina, MSC FantasiaMSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida, MSC Virtuosa og MSC World Europa.

Kunne du tenke deg å være MSC Yacht Club-gjest? Sjekk ut MSC Cruises tilbud både på Yacht Club og på ordinært seilas. https://www.msccruises.no/

Les mer om


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.