God mat og drikke er vesentlig for en vellykket tur, og hvis du har lagd mat på tur er du kanskje enig i at maten smaker enda bedre når den er tilberedt utendørs? Under pandemien har utendørs matlaging blitt en trend, og det har vist seg at man kan lage de deiligste retter, selv med et enkelt stormkjøkken. Vi har lenge ønsket å utvide repertoaret vårt når det kommer til kokkelering på tur, og med splitter nytt utstyr fra Addnature bød muligheten seg!

READ IN ENGLISH

Utstyret vi skal teste fra Addnature er hovedsakelig til matlaging på tur, men noe av utstyret har vi blitt ekstra glad i, og bruker på daglig basis. Termokoppene er perfekte til å holde kaffen varm når du er på farta eller har mye å gjøre på hjemmekontoret. Termosflaskene er perfekte som drikkeflasker, og holder innholdet kaldt lenge. I tillegg ser de veldig stilige ut, og kommer i mange forskjellige farger!

addnature

Vi skal teste følgende utstyr:


– Brenner og kjelesett
– Kaffe-/tekjele
– Turbestikk
– Skjærebrett
– Termokopper
– Termoflasker

Utstyret som er testet har en samlet verdi på i underkant av Kr. 3500,-

Ut på tur!

Vi planlegger en tur til Lintjern. Dette er ikke lange turen, men helt perfekt for å få testet ut det nye utstyret! En vellykket tur krever uansett planlegging, uavhengighet av lengde og tid. Vi handler inn matvarer og pakker sekkene!

addnature

Vi startet med å lage Quesadillas med kylling! Oppskrift og fremgangsmåte finner du her: Tips til mat på tur – Quesadillas med kylling

Her får vi testet ut brenneren og stekepannen. Primusen er enkel å montere og med riktig mengde gass påskrudd er det enkelt å få fyr (ikke for mye og ikke for lite gass). Stekepannen er satt inn med et belegg, som gjør at maten ikke svir seg fast.

addnature produkttest

Vi lagde også kanelsnurrer og kokte kakao. Oppskrift og fremgangsmåte finner du her: Tips til mat på tur – Smakfulle kanelsnurrer

Koking av vann var en kjapp og enkel prosess. Dette gikk svært effektivt sammenliknet med vårt gamle utstyr. Steking av kanelsnurrer gikk også etter planen, og heller ikke nå hadde vi problemer med at noe brant seg fast. Vi merket på den andre siden at det fort blir svært varmt i panna, så en liten mengde gass holder for slik matlaging.

Oppsummering

Det var enkelt og oversiktelig å bestille på Addnature sin nettside, og det tok i mange dager før varene ble levert.

Vi syns produktene fra Addnature lever opp til forventningene. Ekstra glad har vi blitt i termokoppene, da de er superpraktiske, og har et flott design.

Hos Addnature.no finner du produktene vi har testet ut, i tillegg til masse annet turutstyr! Ønsker du teste ut matlaging utendørs kommer du veldig langt med en brenner og et kjelesett. Så kan man utvide utstyrsskuffen etter hvert som man blir mer dreven!

Denne produkttesten er et samarbeid med Addnature.no, men det er ikke lagt føringer hva vi skal skrive, heller ikke til hvilke produkter vi skal teste. Vi går altså gode for alle meninger i dette innlegget, og kan anbefale å sjekke ut Addnature enten du trenger turutstyr til matlaging, eller noe annet!

Besøk hjemmesiden til Addnature her

Om Addnature

Addnature ble etablert i Sverige i 2000 hvor de har 3 fysiske butikker. I 2013 ble det inngått samarbeid med tyske Internetstores, for å føre Addnature ut i Europa. I dag er Addnature en omfattende europeisk spesialist på nett innen moderne friluftsliv og sykkel. Selskapet har et bredt spekter av klær, sko og utstyr for friluftsliv. Her finner du det meste, inkludert skiutstyr, skøyter, kajakk, telting og klatring.

Addnature har engasjerte medarbeidere som elsker friluftsliv. De er eksperter på sine områder og brenner for å være den beste nettbutikken for alle som elsker naturen. Addnature har også en egen blogg hvor du kan få tips og inspirasjon til å få det beste ut av friluftslivet.

Her kan du finne turtips!


Sandra Moltzau

Hei, mitt navn er Sandra! Jeg er 27 år gammel, eventyrlysten og medforfatter av denne reisebloggen. Reiselysten har ført med seg en unik mulighet til å oppleve varierte kulturer, historier og naturskjønnhet, og jeg trives med å omfavne mangfoldet verden har å tilby. Utforsk verden med meg, både på land og under vann, og følg med for spennende fortellinger, praktiske tips og inspirasjon til å utforske verden på dine egne vilkår. I tillegg til min lidenskap for reising, har jeg studert byggeteknikk og arkitektur, noe som reflekteres i noen av mine artikler.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.