På sør-siden av Cape Town ligger det vakre tettstedet  Camps Bay, med fine hvite strender. South Beach Hotel ligger lokalisert kun 50 meter fra hovedgaten, omgitt av trendy restauranter og kafeer.

Camps Bay South Beach hotel

Innsjekking på South Beach hotel

Vi ankommer hotellet og finner resepsjonen. South Beach hotel er et lite boutiqe hotel med 19 leiligheter av høy standard.

Vi ble tatt godt i mot i den døgnåpne resepsjonen. Det viser seg raskt at det har skjedd en missforståelse med bookingen på Hotels.com, og det fantes ingen reservasjon. På trass av dette svingte hotellet seg rundt og klarte å ordne rom til oss.

Suiten på South Beach hotel

Den flotte suiten vi fikk var luksuriøs. I tillegg til adskilt soveavdeling var den utstyrt med garderobe-område, TV med musikk anlegg, stue, minibar og kjøkken.

Badet var stort og inneholdt både badekar og regnvanns dusj. Med perfekt utsikt over Atlanterhavet og balkong med privat pool, har man alt man kan drømme om.

Ingen restaurant

South Beach hotel har ingen restaurant. Kjøleskapet blir fylt opp daglig med kjøttpålegg, ost, syltetøy, yoghurt og egg. Man får også juice, melk, vann og mineralvann. Bakverk henges på døren hver morgen. Vi var litt spent på hvordan dette fungerte, men det var alle tiders.

Hotellet er også behjelpelig med å bestille take-away, hvis man ønsker å spise middag på rommet.

Eget kjøkken hører med

Fasiliteter på South Beach Hotel

Hotellet har 2 basseng, en koselig utendørs bar og et lite fitness-senter. Utsikten mot Atlanterhavet er flott!

Det tilbys avgiftsfri parkering og tjenester som avis, renseri og døgnåpen resepsjon. Stranden er utstyrt med håndklær, parasoller og strandstoler.

Ved vårt besøk (vår i Sør-Afrika) var havtemperaturen kun 4 grader. Vi sto derfor over sjøbadet.

Vil du sjekke hva det koster å bo på South Beach Camps Bay Boutiqe hotel?

Området Camps Bay

Hotellet har ideell beliggenhet. Byen ligger 25 minutters kjøretur fra Cape Town internasjonale flyplass og ca. 5 kilometer fra sentrum. Det er kun 50 meter til hovedgaten Victoria Road, med strandpromenade, restauranter, butikker og gateselgere.

Maldivene – et luksusopphold på LUX* South Ari Atoll

Vurdering av hotellet

Betjeningen var hjelpsomme og hyggelige. En stor pluss for måten de hjalp oss på da reservasjonen manglet. Vi anbefaler South Beach Camp Hotel og selve område. Et nydelig hotell som vi gjerne vil bo på igjen.

Terningkast 6

Les om våre andre opplevelser i Sør-Afrika


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

Iselin Renée · 3. November 2017 at 19:02

Så herlig, kos deg masse! 🙂

Rundt Ekvator · 4. November 2017 at 05:46

Takk skal du ha 🙂

OnTrip.dk · 5. November 2017 at 08:53

Der ser dejligt ud, der ville jeg gerne bo Laila 🙂 og wow sikke en udsigt, den kan man da aldrig blive træt af. Tak for tip 🙂

/Annette

Rundt Ekvator · 5. November 2017 at 19:30

Takk, ja det var flott der 🙂 Kan anbefales 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.