Er du ute etter et førsteklasses hotel i Bangkok kan Siam Kempinski Hotel anbefales. Her får du ferieatmosfære sentralt i Bangkok by.

Med to overnattinger i Bangkok før ferden gikk videre, falt valget på dette 5* hotellet.  Siam Kempinski Hotel Bangkok ligger med perfekt beliggenhet, og har i tillegg direkte tilgang til Siam Paragon kjøpesenter. Du finner en ferielignende atmosfære i hjertet av byens fremste shopping og underholdningsområde.

Flyet vårt hadde landet 06.30 og vi ankommer hotellet ved 8.30-tiden, spent på om vi får rom så tidlig på dagen. Normalt er det innsjekk kl. 15.

Siam Kempinski hotel

Foto credit: Hotellets nettside

Ankomst – Siam Kempinski Hotel

Vi stiger ut av bilen og inn i det gigantiske resepsjonsområdet, som er i beste Kempinski stil. Vi blir tatt godt i mot av hyggelige resepsjonsansatte og sjekket inn.

Jeg hadde stilt en betingelse og det var at rommet skulle ha balkong. Kontakt med hotellet i forkant om hvilke rom som hadde dette var gjort, og bestillingen hadde derfor falt på et Delux twin bed room. Stor var overraskelsen da vi fikk beskjed om at vi var oppgradert til et Premier Twin bed room. Det eneste negative var at rommet ikke var helt klart ennå, så vi satte oss ut i det vakre bar-området omgitt av basseng, for å vente.

kempinski Bangkok 11
kempinski Bangkok 1c

Rommet på Siam Kempinski

Etter litt venting er rommet klart og vi blir personlig fulgt opp til rommet, som er lokalisert i 3. dje etasje. Bagasjen vår er allerede på plass. Rommet er på 45 kvadratmeter, og dekorert i en moderne behagelig stil.

Vi var to venniner på tur og hadde bestilt twin bed. Sengene var store og fine, og egen putemeny var tilgjengelig. I tillegg har rommet skrivepult, to stoler og bord med fruktfat. Det er også utgang til balkong som har fin utsikt til bassengområdet og Siam Kempinski sine utefasiliteter.

Foto credit: Siam Kempinski sin webside

Alle rommene på Kempinski har inkludert vannflasker og daglig påfylling av minibar. Ikke det aller største utvalget, men det er mineralvann, øl, vann og litt snacks, og det kommer man et stykke på vei med.

Her finnes også badekåper og slippers i tillegg til safe, flatskjerm-tv, strykebrett, kaffemaskin og vannkoker. Wi-Fi er inkludert, og i beste Kempinski stil er det turn-down service hver kveld hvor det også suppleres håndklær, vann og annet man måtte trenge.

Aviser kan bestilles for levering utenfor døren hver morgen. Trenger  du å få pusset skoene setter du de utenfor døren om kvelden, så er de ferdige på morgenen.

Siam Kempinski hotel

Utsikt fra rommet

Badet på Siam Kempinski

Badet er av god størrelse, og har både badekar og regnvannsdusj. I tillegg finnes et separat toalett, noe som kommer godt med da badet har glassvegger inn til soverommet. Elegant, men det passet oss som var to venninner på tur dårlig, så vi trakk ned persiennene.

Det var også et  greit utvalg av toalettartikler og nok av store myke håndklær.

Frokost og spisesteder på Siam Kempinski

Ved ankomst har vi fått vite at vi kan spise frokost to forskjellige steder – Brasserie Europa eller Niche. Vi ender opp med å spise frokost begge dager på den førstenevnte. Her bestiller man omelett eller det man måtte ønske fra meny, men har i tillegg mulighet til å forsyne seg på egen hånd, da fortrinnsvis med asiatiske retter. Det er mulighet for å sitte både inne og ute på den store terassen.

Siam Kempinski  hotel har forøvrig hele 8 restauranter og barer, så det er mulighet for å prøve ut flere konsepter.

Uteområdet, Siam Kempinski

Foto credit: Hotellets nettside

Room service 

Vi testet ut Siam kempinskis room-service en av dagene. Menyen var variert og vi ente opp med å bestille pizza. Disse ble levert etter ca. 25 minutter og var smakfulle. Prisnivået var det heller ingen ting å si på.

SPA

En egen elegant spa-avdelingen finnes i en av de øverste etasjene. Her tilbys de fleste ansikts- og kroppsbehandlinger og en av dagene testet vi ut 60 minutters massasje. Ingen ting å utsette på denne, men prisene var noe stive. Nå skal det vel sies at både det at man er i Bangkok, og på et dyrere hotell som Kempinski, kan ha litt å si.

Fasiliteter

Hotellet har en stor anlagt hage med flere saltvannsbassenger, og et barnebasseng. Her er det fint å sole seg, eller slappe av i skyggen av trærne.

Barområdet og lusnjbar på Siam Kempinski hotel

På Rotunda får du servert et spennende utvalg av grillede retter, enkle retter som salater og sunn snacks. Baren ligger i bassengområdet.

Siam Kempinski har også eget business-senter, limousin-service, barneklubb og en executive lounge, for gjester som bor i de to øverste etasjene. Du vil også finne et treningsstuio som har åpent 24 timer. På kveldene var det live-musikk rundt bassengområdet.

Siam Kempinski har direkte inngang til Siam Paragon, et stor og eksklusivt kjøpesenter.

Oppsummert – Siam Kempinski

Oppmerksom service og godt rehold var gjennomgående på hotellet. Med sine 400 rom og flere restauranter er Siam Kempinski stort, men har likevel sjarme og personlig service.

Da vi skulle til Baiyoke 82. etasje for å spise middag kom ikke taxien vår i tide, og vi ble tilbydt å kjøre i hotell-bogeyen for å rekke det. Rundt bassengområdet ble det også stadig tilbyd vann og på ettermiddagen ble det tilbydt frukt-shot. 

Boogey ved Siam Kempinski hotel Bangkok

Foto credit: Siam Kempinski webside

Vi hadde en liten sak ved at det ble litt mugglukt når vi dro ned persiennene på badet. Vi ble tilbydt nytt rom, men endte med å ta en nedvasket utgave av det opprinnelige rommet.

Siam Kempinski tok problemet på alvor og gjorde det de kunne for å ordne opp.

Anbefales! Terningkast 5 av 6.

Sjekk ut vårt opphold på Kempinski Emirates i Dubai

Vil du vite hva det koster å bo på Siam Kempinski? Besøk hotellets nettside her.

Les om våre andre opplevelser i Thailand 


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

OnTrip.dk · 17. December 2018 at 16:39

Der ser dejligt ud. Måske vi skulle overveje at bo der næste gang vi er i byen. Tak for tips, Laila. Uhh vi er vilde med Bangkok 😉

/Annette

Rundt Ekvator · 18. December 2018 at 16:50

Det var min første tur til Bangkk og jeg ble positivt overrasket. En fin by 🙂 Hotellet var også fint. Både sentralt og med fine fasiliteter 🙂

Desirée travels · 20. December 2018 at 16:54

Det så ut som et deilig sted! Jeg reiser til Bangkok neste år, egentlig mest fordi jeg flyr inn og ut derifra, men kanskje det hadde vært et sted som kunne være deilig å ta en overnatting på før en flyr videre? Så slettes ikke dumt ut, altså. 🙂

Rundt Ekvator · 22. December 2018 at 07:08

Anbefaler absolutt et stopp i denne byen. Hotellet har basseng og sol- og bademuligheter samtidig som det ligger sentralt i byen. Det skader heller ikke med det fine kjøpesenteret som ligger vegg i vegg 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.