Leter du etter en annerledes opplevelse? I så fall bør du lese videre. Camp Skarvann i Risør er en herlig villmarkscamp som byr på spennende aktiviteter, både på land og til vanns.

Camp Skarvann

Risør er min favoritt sommerdestinasjon i Norge, og byen har vært et fast reisemål for oss i en årrekke. I tillegg til sjø, fiske og strandliv har denne perlen mer å by på, nemlig en spennende aktivitets- og rekreasjons camp ved det idylliske ferskvannet Skarvann.

Camp Skarvann

Camp Skarvann

På Søndeled ved Skarvann finner du den idylliske villmarkscampen. Her, rett ved vannet tilbys ett bredt spekter av aktiviteter for både barn og voksne. Hit er det gøy å komme både for vennegjengen, barnefamilier eller teambuilding og personalfester med kollegaer.

Her er et utvalg av hva som tilbys:

  • Kano, padlebrett og båtutleie
  • Sit on top kajakk
  • Bruskassestabling
  • Slakk line
  • Pil & bue
  • Klatrevegger
  • Klatreløyper
  • Bordspill

Området rundt campen har fine fiskeplasser, det er mulighet for toppturer i nærområdet, og det er et eldorado dersom du ønsker å teste ut padling. Hvis du ikke er av den aktive typen er det på den andre siden fullt mulig å slappe av i hengekøye, gå småturer i naturskjønne omgivelser, eller bare bade og sole seg.

For å booke aktiviteter, ta kontakt med Camp Skarvann 
Mob. +47 945 08 397
Facebook Camp Skarvann
Besøk hjemmesiden Camp Skarvann

Dagstur eller overnatting?

Hvis du går for overnatting har campen 2 lavvoer som kan bookes for overnatting til grupper. Her er det plass til inntil 12 personer. Begge lavvoene er innredet med sittegrupper, ovn, grill og kjøkkenbenk. Det er også muligheter for å leie badestamp. Da blir badestampen fyrt opp, og man får ved til å fortsette fyringen. Hvorfor ikke dra med vennegjengen eller flere barnefamilier sammen?

I tillegg har campen en idyllisk gapahuk rett ved vannkanten, med plass til to personer. Her er det enkel standard med to enkeltsenger og platting på utsiden med bålpanne, bord og benk. Gapahuken har vinduer i taket slik at man kan ligge og se på stjernehimmelen. Sengene kan slås sammen til en dobbeltseng, så denne kan passe både for et par eller to venner på tur.

Følg link for booking via airbnb. Du vil også finne bilder og mer info om overnattingstedet.

Tips – Camp Skarvann

Husk at dette er en villmarkscamp. Har du bestilt overnatting er det lurt å ha med drikkevann og noe enklere kjøkkenutstyr som bestikk, asjetter, kopper, kar og skjærefjøl.

Campen har ikke dusjmuligheter, og det er enkle toalettfasiliteter (litt bedre enn tradisjonell utedo). Du må også ha med sovepose og liggeunderlag. Det er ikke strøm på campen så ha gjerne med solcellelampe eller hodelykt om du har det. 

Det er mulig å leie skumgummimadrass og sovepose for kr 250,- pr person.

Camp Skarvann

Om Camp Skarvann

Ola Husaas er innehaver av Camp Skarvann, og har utviklet den til dagens nivå. Campen passer for alle aldersgrupper men flere aktiviteter har ekstra fokus mot barn, som klatrevegg, pil & bue, og slakk line.

Det er muligheter for å bestille et skreddersydd opplegg, etter egne ønsker.

Campen får gode skussmål. Mye på grunn av Ola og hans team sin tilgjengelighet og serviceinnstilling, men også for bredden av aktiviteter.

Camp Skarvann
Ola Husaas

Veibeskrivelse

Fra Risør sentrum via Søndeled

Hvis du velger å kjøre hovedveien tar det drøye 30 minutter fra Risør sentrum til campen.

Klikk på kartet nedenfor for å få detaljert kjørerute.

Klikk på kartet for detaljer

Fra Risør sentrum med Øisangferga (bilferge)

Man kan enkelt ta ferge fra havna i Risør til Øysang. Da er det kun 4 minutter med bil til Camp Skarvann. Denne ruten fungerer også veldig bra med sykler.

Øisangferga er norges eldste bilferge som fortsatt er i bruk.

Klikk på kartet for detaljer
Camp Skarvann

Andre artikler fra Risør

Andre tips til friluftsliv og aktiviteter

Hvis du vil spare artikkelen til senere kan du pinne den på Pinterest 🙂

Camp Skarvann

Hvis du likte tipset om Camp Skarvann, del gjerne artikkelen ved hjelp av knappene nedenfor 🙂


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.