Er du glad i å lage indisk mat eller rett og slett liker å bruke krydder? Da er den indisk krydderboksen Masala Dabba en nødvendighet. Fyll den med de typiske indiske krydderne, eller med egne valg.

Masala Dabba

Jeg har lenge ønsket med en Masala Dabba krydderboks, og var så heldig at en kollega kjøpte med til meg fra India. I dag er den fylt med mine vanligste krydder mens de typiske indiske er chili, spisskum, koriander, garam masala, sennepsfrø, gurkemeie , kardemomme, kanel og karri.

IMG_1032
Skjermbilde 2017-12-16 kl. 16.34.35
Skjermbilde 2017-12-16 kl. 16.47.23

Masala Dabba

Både boksen og de enkelte krydderboksene som er inne i boksen er i rustfritt stål og kan enkelt vaskes i oppvaskmaskin. Lokket er lufttett, og holder derfor krydderne friske lenge. Boksen er også en flott gave til alle som nyter indisk kultur eller matlaging generelt. Det er den mest effektive og praktiske måten å få tilgang til krydderne enkelt: Åpne et lokk, og alt du trenger er der. 

Lignende krydderbokser som min Masala Dabba kan kjøpes her: Amazon.com

Prøv noen av mine oppskrifter fra Østen og Midtøsten:


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

annebe · 16. December 2017 at 17:19

Kan tenke meg det er godt.. i alle fall var det dekorativt å se på :)) Liker Indisk mat..men må innrømme at jeg lager mest mat med salt og pepper..hehe.. Kanskje på tide med en forandring.. 🙂 God helg videre <3

Iselin Renée · 16. December 2017 at 17:59

Så smart med sånne bokser 🙂

Rundt Ekvator · 16. December 2017 at 22:24

hehe 🙂 Salt og pepper er godt det også 😉

Rundt Ekvator · 16. December 2017 at 22:25

Ja, absolutt. Kjekt å ha alt samlet 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.