Pølser er alltid god turmat, men noen ganger vil man ha med seg et sunnere alternativ. Laksepakke er rask å lage i tillegg til at det er veldig god.

Laksepakke som turmat

Dette trenger du pr. laksepakke

Et laksestykke, velg uten skinn
Grønnsaker (her er det brukt frosne)
Smørost
Olje
Salt/pepper
Aluminiumsfolie

Slik gjør du

Riv av 2 lag med tykk aluminiumsfolie. Legg de over hverandre.
Legg på laks, grønnsaker og smørost. Krydre og hell over en passe mengde olje. Pakk sammen pakken slik at den blir tett.
Lag en laksepakke pr. person.
Legg pakken den ned i glørne på bålet i ca.10-15 minutter.

En laksepakke kan også stekes i vanlig stekovn eller på grillen.

Både fersk og frossen tint laks fungerer bra.

Prøv noen av mine andre oppskrifter:

Laks på bålet

Det anbefales å spise fisk tre ganger i uken. Inne på Godfisk kan du finne mange gode oppskrifter på sjømat.

Hvis du likte oppskriften på laksepakke, del gjerne innlegget ved bruk av knappene under 🙂


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

OnTrip.dk · 30. September 2018 at 22:19

Tusind tak for opskrift, Laila ? Det ser lækkert ud?

/Annette

Renates Reiser · 1. October 2018 at 12:00

Supert tips! Laks er jo kjempegodt, og det hørtes deilig ut å lage den på bål (da smaker alt gjerne enda bedre enn vanlig). 🙂

Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:06

Takk, Annette. Et forsøk på å være litt sunnere 🙂

Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:09

Både raskt og godt. Så er det litt sunnere enn pølsene 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.