Førsteklasses hotell med ferieatmosfære sentralt i Bangkok

Vi skulle ha et par overnattinger i Bangkok før ferden gikk videre og valget hadde falt på dette 5* hotellet.  Siam Kempinski Hotel Bangkok ligger med perfekt beliggenhet, og har i tillegg direkte tilgang til Siam Paragon kjøpesenter. Her finner du en ferielignende atmosfære i hjertet av byens fremste shopping og underholdningsområde.

Flyet vårt hadde landet 06.30 og vi ankommer hotellet ved 8.30-tiden, spent på om vi får rom så tidlig på dagen. Normalt er det innsjekk kl. 15.

Foto credit: Hotellets nettside

Ankomst

Vi stiger ut av bilen og inn i det gigantiske resepsjonsområdet som er i beste Kempinski-stil. Vi blir tatt godt i mot av hyggelige resepsjonsansatte og sjekket inn. Jeg hadde stilt en betingelse og det var at rommet skulle ha balkong. Kontakt med hotellet i forkant om hvilke rom som hadde dette var gjort og bestillingen hadde derfor falt på et Delux twin bed room. Stor var overraskelsen da vi fikk beskjed om at vi var oppgradert til et Premier Twin bed room. Det eneste negative var at rommet ikke var helt klart ennå, så vi satte oss ut i det vakre bar-området omgitt av basseng, for å vente.

kempinski Bangkok 11
kempinski Bangkok 1c
Rommet

Etter litt venting er rommet klart og vi blir personlig fulgt opp til rommet, som er lokalisert i 3. dje etasje. Bagasjen vår er allerede på plass og rommet er på 45 kvadratmeter og dekorert i en moderne behagelig stil. Vi var to venniner på tur og hadde bestilt twin bed. Sengene var store og fine og egen putemeny var tilgjengelig. I tillegg har rommet skrivepult, to stoler og bord med fruktfat. Det er også utgang til balkong som har fin utsikt til bassengområdet.

Foto credi: Hotellets nettside

Alle rommene på Kempinski har inkludert vannflasker og daglig påfylling av minibar. Ikke det aller største utvalget, men det er mineralvann, øl, vann og litt snacks og det kommer man et stykke på vei med. Her finnes også badekåper og slippers i tillegg til safe, flatskjerm-tv, strykebrett, kaffemaskin og vannkoker. Wi-Fi er inkludert og det er turn-down service hver kveld hvor det også suppleres håndklær, vann og annet man måtte trenge.

Aviser kan bestilles for levering utenfor døren hver morgen og trenger du å pusse skoene setter du de utenfor døren om kvelden, så er de ferdige på morgenen.

Utsikt fra rommet

Badet

Badet er av god størrelse og har både badekar og regnvannsdusj. I tillegg finnes et separat toalett, noe som kommer godt med da badet har glassvegger inn til soverommet. Elegant men det passet oss som var to venninner på tur dårlig, så vi trakk ned persiennene. Badet hadde forøvrig et greit utvalg av toalettartikler og nok av store myke håndklær.

Frokost og spisesteder

Ved ankomst har vi fått vite at vi kan spise frokost to forskjellige steder – Brasserie Europa eller Niche. Vi ender opp med å spise frokost begge dager på den førstenevnte. Her bestiller man omelett eller det man måtte ønske fra meny, men har i tillegg mulighet til å forsyne seg på egen hånd, da fortrinnsvis med asiatiske retter. Det er mulighet for å sitte både inne og ute på den store terassen.

Hotellet har forøvrig hele 8 restauranter og barer, så det er mulighet for å prøve ut flere konsepter.

Foto credit: Hotellets nettside

Room service

Vi testet ut room-service en av dagene. Menyen var variert og vi ente opp med å bestille pizza. Disse ble levert etter ca. 25 minutter og var smakfulle. Prisnivået var det heller ingen ting å si på.

SPA

En egen elegant spa-avdelingen finnes i en av de øverste etasjene. Her tilbys de fleste ansikts- og kroppsbehandlinger og en av dagene testet vi ut 60 minutters massasje. Ingen ting å utsette på denne men prisene var noe stive. Nå skal det vel sies at både det at man er i Bangkok og på et dyrere hotell som Kempinski, kan ha litt å si.

Fasiliteter

Hotellet tilbyr en stor anlagt hage med flere saltvannsbassenger og et barnebasseng. Her er det fint å sole seg eller slappe av i skyggen av trærne.

På Rotunda får du servert et spennende utvalg av grillede retter, enkle retter som salater og sunn snacks. Baren ligger i bassengområdet.

Hotellet har også eget business-senter, limousin-service, barneklubb og en executive lounge for gjester som bor i de to øverste etasjene. Du vil også finne et treningsstuio som har oppe 24 timer. På kveldene var det live-musikk rundt bassengområdet.

Hotellet har direkte inngang til Siam Paragon, et stor og eksklusivt kjøpesenter.

Oppsummert

Oppmerksom service og godt rehold var gjennomgående på hotellet. Med sine 400 rom og flere restauranter er hotellet stort, men har likevel sjarme og personlig service. Da vi skulle til Baiyoke 82. etasje for å spise middag kom ikke taxien vår i tide, og vi ble tilbydt å kjøre i hotell-bogeyen for å rekke det. Rundt bassengområdet ble det også stadig tilbyd vann og på ettermiddagen ble det tilbydt frukt-shot. 

Positivt med tilbud om å bli kjørt i boogey. Foto credit: Hotellets nettside

Vi hadde en liten sak ved at det ble litt mugglukt når vi dro ned persiennene på badet. Vi ble tilbydt nytt rom men endte med å ta en nedvasket utgave av det opprinnelige rommet. Vi følte at hotellet tok problemet på alvor og gjorde det de kunne for å ordne opp.

Anbefales! Terningkast 5 av 6.

Vil du vite hva det koster å bo på Siam Kempinski? Sjekk her affiliatelenke

Les om våre andre opplevelser fra Hua Hin og Bangkok 


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

6 Comments

OnTrip.dk · 17. December 2018 at 16:39

Der ser dejligt ud. Måske vi skulle overveje at bo der næste gang vi er i byen. Tak for tips, Laila. Uhh vi er vilde med Bangkok 😉

/Annette

    Rundt Ekvator · 18. December 2018 at 16:50

    Det var min første tur til Bangkk og jeg ble positivt overrasket. En fin by 🙂 Hotellet var også fint. Både sentralt og med fine fasiliteter 🙂

Desirée travels · 20. December 2018 at 16:54

Det så ut som et deilig sted! Jeg reiser til Bangkok neste år, egentlig mest fordi jeg flyr inn og ut derifra, men kanskje det hadde vært et sted som kunne være deilig å ta en overnatting på før en flyr videre? Så slettes ikke dumt ut, altså. 🙂

    Rundt Ekvator · 22. December 2018 at 07:08

    Anbefaler absolutt et stopp i denne byen. Hotellet har basseng og sol- og bademuligheter samtidig som det ligger sentralt i byen. Det skader heller ikke med det fine kjøpesenteret som ligger vegg i vegg 🙂

Høydepunkter i Bangkok - Rundtekvator | Rundtekvator · 23. December 2018 at 11:57

[…] Anmeldelse av Siam Kempinski, Bangkok […]

Hua Hin - Thailands eldste badeferieby - Rundtekvator · 23. March 2019 at 08:45

[…] Anmeldelse av Siam Kempinski, Bangkok […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.