Marriott Hotel Frankfurt er et femstjernes hotell som fremstår lukseriøst og moderne. Rett i nærheten finner man den populære handlegaten Zeil , den gamle operaen og finansdistriktet. Gamlebyen er også i gangavstand.

Velkomst – JW Marriott Hotel Frankfurt

Jumeirah Frankfurt, luksushotell i hjertet av byen

Vi ble tatt godt i mot i resepsjonsområdet med oshibori (vått varmt håndkle). Etter en effektivt innsjekking av hyggelig personale, ble vi guidet til rommet.

Ved heisene taster man inn romnummer på en tavle og heisen som kommer, tar deg direkte opp til etasjen man bor i. Positivt å slippe alle stoppene når det er mange etasjer, og man føler man har sin egen private heis.

Rommene på JW Marriott Hotel Frankfurt

Valget hadde falt på en Panaoramic-suite på 56 kvm som absolutt svarte opp til forventningene. Mange av rommene har delvis integrert bad. I og med at vi var to venninner  på tur var jeg spent på hvordan dette ville fungere. Heldigvis for vår del, fikk vi en suite hvor badet ikke var en del av rommet.

Vi hadde også valgt to senger, noe det viste seg ikke være gjort klart for. Imidlertid tok det ikke mange minutter før to ansatte kom og ordnet saken.

I tillegg til de vanlige tingene som strykbrett, vannkoker og safe tilbys det fri internett, fri minibar (en gang), sengeoppredning før leggetid,  ekspressomaskin, dokkingstasjon for iPod, og en 40-tommers plama-TV. Gratis vann og håndklær blir også tilbydt med jevne mellomrom. Både lyset og gardinene håndteres ved hjelp av fjernkontroll.

Badet på JW Marriott Hotel Frankfurt

Badet var en historie for seg selv. Det var av god størrelse med vinduer fra gulv til tak på den ene veggen. Her finnes også 2 store vasker, hvor speilet over hadde integrert TV, dypt frittstående avslappingsbadekar med et lite spautvalg samt regnvanndusj, også med integret TV. I tillegg finnes badekåper, tøfler og gratis toalettartikler av god kvalitet.

Badet på Jumeirah Frankfurt
Flott utsikt over byen fra badekaret.
Dusjen har også integrert TV
Den elegante dusjen har integrert TV.

Frokost på JW Marriott Hotel Frankfurt

Frokosten serveres i 2. etasje og byr på buffet med europeiske og arabiske retter. I tillegg er det mulig å bestille en del retter fra meny. Godt bakverk og kaker hører med.

Vår frokost var ikke inkludert i prisen og EUR 32,- kan føles dyrt, selv om maten var god. Ønsket man frokosten på rommet var dette ingen umulighet heller.

Porsjert egg til frokost.

Fasiliteter på JW Marriott Hotel Frankfurt

Hotellet har 217 romslige rom og suiter fordelt over 25 etasjer, mange med god utsikt. Her finnes mye orginal kunst på veggene. Det er bikuber på taket, slik at hotellet har sin egen ferske honning. Det tilbys SPA med 5 behandlingsrom, basseng, badstu og treningsrom. I tillegg finnes 2 restauranter som ikke ble prøvd ut denne gangen.

Hotellet har også en hyggelig og gjestfri bar/lounge.

Luksushotell midt i hjertet av byen
Hotellet har et koselig barområdet.

Utsjekking

Utsjekkingen som var kl. 12 forløp raskt og effektivt uten de store overraskelsene. Vi hadde planlagt shopping utover ettermiddagen og koffertene våre ble tatt vare på inntil det var tid til å reise mot flyplassen. Som seg hør og bør tilbys det transport både til og fra flyplassen men vi valgte taxi denne gangen, dog med tilbud om vannflasker på ferden.

Les mer om hva du kan gjøre i Frankfurt her:

24 timer i Frankfurt

Konklusjon

Hotellet som er i samme kjede som det kjente Burj Al Arab tilbyr helt klart 5 stjernes service, ligger sentralt til, og er absolutt et sted vi vil bo igjen.

All betjening fra resepsjonsområde til bagasjebærere, var høflige og vennlige. Rengjøringen på rommet var bra og romservice profesjonelle og vennlige.

Vil du bo på JW Marriott Hotel Frankfurt? Link finner du her

Terningkast: 6

Vil du se hvordan det er å bo på Burj Al Arab? Les mer her:

Innsjekking på Burj Al Arab

Andre artikler som anbefales


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

OnTrip.dk · 30. September 2018 at 22:22

Sikke et lækkert hotel, der vil jeg gerne prøve at bo. Tusind tak for tip, Laila ?

/Annette

Desirée travels · 30. September 2018 at 22:32

Det så jo bare helt fantastisk ut! Så utrolig deilig. 🙂 Hadde absolutt ikke hatt noe imot å bo på et slikt sted (hadde dog bare endt opp med å tusle rundt i morgenkåpe og tøfler – er det innafor?)

Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:07

Ja, det er både fint og sentralt 🙂

Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:08

Utrolig fint og sentralt hotell 🙂 Ville nok ikke godt utenfor rommet i morgenkåpe, nei. he he 🙂 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.