MSC Cruises sitt nyeste skip ble frigitt fra Chantiers de l’Atlantique-verftet i Saint-Nazair i forrige uke, og seiler nå østover på vei til navneseremoni.

Med 22 dekk ruver skipet 69 meter over havet, og har en bredde på hele 47 meter. Over 2600 lugarer står veldig snart klare til disposisjon for spente cruisegjester.

MSC Cruises
Foto Credit: MSC Cruises.

Opplevelser ombord på MSC World Europa

MSC World Europa er designet for å ta opplevelsene på tradisjonelle cruiseskip til helt nytt nivå. Det er elegante lugarer og vakkert interiørdesign, spisesteder for en hver smak, og et bredt spekter av underholdning for alle aldersgrupper.

Skipets Y-formede akterdel er inngangen til den 104 meter lange utendørs World Promenade som er en av skipets mest imponerende oppholdsrom. Dette er stedet å være både dag og natt, og du kan få med deg variert underholdning, i tillegg til å nyte den fantastiske havutsikten. Her er også The Venom Drop @The Spiral. Dette er den lengste sklien funnet på et cruiseskip noen gang, som strekker seg over hele 11 dekk.

I denne innendørs promenaden er det perfekte å handle, spise eller bare nyte cruisetilværelsen og slappe av med godt drikke.

MSC
Foto Credit: MSC Cruises.

 Oppslukende kulinariske opplevelser

MSC World Europa har hele 33 restauranter, barer og lounger, hver med sin stil og atmosfære. 6 av spisestedene er spesialitetsrestauranter. Ett av høydepunktene skal være Chef’s Garden Kitchen som drives i samarbeid med den svenske Michelin-stjernekokken og forfatteren Niklas Ekstedt. Her er det fokus på de naturlige ingrediensene, og restauranten har også den første “på-sjøen” hydroponiske hagen. Gjestene loves å bli behandlet på en unik måte, og de ekstraordinære rettene blir tilberedt i et åpent kjøkken med panoramautsikt over havet.

La Pescaderia er middelhavsfiske-restauranten som serverer den ferskeste fisken, og er nok også verdt et besøk. Skipet har også noen signaturrestauranter som Steak House i amerikansk stil, Hola, som tilbyr latinamerikansk streetfood og en Teppanyaki-restaturant.

Teppanyaki
Teppanyaki-restauranten på MSC Seaview fra tidligere i år.

Ombord finnes også et mikrobryggeri i samarbeid med Teo Musso, grunnleggeren og bryggmesteren av det italienske håndverks- og gårdsbryggeriet Birra Baladin.

Ellers så er The Gin Project et must for gin-elskere. Her serveres over 70 forskjellige gins, både bart og i form av klassiske cocktailer.

Underholdning

Skipet tilbyr et rikt spekter av underholdning. Kanskje det kan friste med show, teateroppsetninger, temaopplevelser eller pop-up utstillinger? Det loves underholdning fra morgen til kveld for alle aldersgrupper. En ting som er sikkert er at man ikke kjeder seg ombord. 

Show MSC Seaview
Show på MSC Seaview fra tidligere i år.

Aactionfylt barneområdet i MSC Cruises flåte

MSC World Europa sitt barneområde vil være det største i flåten. 7 rom er dedikert til forskjellige aldersgrupper fra 0 til 17 år, og er utviklet i samarbeid med LEGO® og Chicco®. Underholdning for barn og tenåringer vil bli enda mer variert med helt nye og originale spill- og talentshowformater på tvers av teknologiske arenaer.

Fritids- og velværefasiliteter

Med 7 svømmebassenger og 13 boblebad plassert i forskjellige deler av skipet, finner man helt klart ett som frister. Enten målet er å sole seg, slappe av eller nyte spenning og eventyr.

Ombord finnes også SPA, velværesenter og treningsfasiliteter.

Seaview
MSC tilbyr mye spennende aktiviteter. Her fra vårt cruise med MSC Seaview tidligere i år.

Et mer bærekraftig cruise

MSC World Europa ble designet med fremtiden i tankene, og MSC cruises ønsker å sette en ny standard for cruiseindustrien. Skipet er utstyrt med alle de nyeste teknologiene, og er det første cruiseskipet som har brenselcelleteknologi drevet av flytende naturgass (LNG). Dette representerer en viktig milepæl når det gjelder å minimere utslipp, og MSC World Europa sies å være skipet med minst utslipp i hele cruiseindustrien.

I samarbeid med verftet er MSC World Europa designet med en skrogform for å minimere motstanden gjennom vannet. I tillegg er skrog og maskinrom designet for å minimere akustisk lydpåvirkning under vann, og redusere påvirkningen på sjøpattedyr i farvannene. Skipet har også propeller designet for å redusere undervannsstøy med hensyn til marine dyreliv.

Navneseremoni

Vi er glade for at vårt samarbeid med @msccruisesofficial fortsetter, og gleder oss til å være med på døpingen av skipet den 13. november i Doha 🛳 Følg med her, på facebook og instagram, hvis du vil se mer av dåpen og dette ekstraordinære skipet!

MSC World Europa starter opp seilingen i Midtøsten 20. desember. Fra april vil seileruten flyttes til Middelhavet.

Sjekk ut vårt forrige cruise med MSC Seaview!

Vil du booke cruise med MSC World Europa? Sjekk avganger her.

#MSCWorldEuropa #TheFutureOfCruising

Andre artikler


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.