Etter 20 dager på farten over store deler av Sør-Amerika, ble Star Alliance loungen  på São Paulo Guarulhos Airport viet et besøk. Det viste seg å bli en positiv opplevelse.

Loungen er stor og tiltalende med originale møbler fra noen av Brasils mest talentfulle designere. Tre, tau, naturlige fibre og keramiske detaljer gjør det hyggelig å tilbringe tid her. Stemningen er supplert med varm brasilianske gjestfrihet og god service

Ved inngangen møtes man av en stor skranke hvor boardingpassene skannes og en hylle med internasjonale aviser. Vel inne finner man en disk med godt utvalg av småretter, desserter og rikholdig med drikkevarer. 

Det er godt tilrettelagt for handikappede og loungen tilbyr faks, Internett / WiFi, dusjer, telefon og tv.

Mat

Loungen har ikke egen kokk men det var fullt mulig å spise godt. Masse gode småretter og desserter var på menyen.

 Loungen har både gode bord man kan spise ved og en deilig salong man kan slappe av i.


God lunsjbuffet i loungen, Sao Paulo

Drikkevarer

Det er rikelig av både øl, vin og mineralvann.  Det var mulig å bestille drinker og her er det Caipirinha som nytes. Brasils nasjonaldrink består av limebåter, sukker, isbiter og ikke minst nasjonalbrennvinet Cachaca. Ordet Caipirinha betyr “liten landsbyjente” og drinken som tilbys over hele Brasil, er en klassiker på den kjente stranden Copacabana.

Nyter en Caiprihna, Brasis nasjonaldrink

Konklusjon

Det var rent og pent overalt og en betjening som ryddet effektivt. Bortsett fra et profesjonelt idrettslag fra Dubai som skapte en del støy, var det en rolig og behagelig stemning.  Loungen tilbyr ikke sovemuligheter men det er absolutt et bra sted å slappe av før flighten. Terningkast 5 av 6.

Du finner loungen i terminal 3 på mezzaninen, rett over shoppingområdet. Åpningstidene er fra kl. 07.00 til 03.00.

Her kan du lese noen av våre andre innlegg fra Sør-Amerika. Vi besøkte området i 2016.


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

2 Comments

OnTrip.dk · 2. July 2018 at 12:37

Sikke dog en lækker lounge. Maden og omgivelser er jo som på en restaurant. Der er stor forskel på restauranter rundt om i verden men denne må da høre til toppen 🙂 Tak for tip.

/Annette

    Rundt Ekvator · 6. July 2018 at 15:52

    Takk, Annette!
    Ja, det var riktig så fint der 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.