Reiser du førsteklasse med SWISS? Vel, du får en eksklusiv bakkeopplevelse allerede ved ankomst til Zurich. Vi skal tilbringe noen timer i transitt, før vi reiser videre til Oslo.

Vi følges ut fra flyet, og blir transportert i en luksuriøs Mercedes-Benz S-klasse limousine. Videre blir vi ført “bakveien” inn til den raffinerte atmosfæren i SWISS First Lounge A, en opplevelsen designet for å gi avslapning og luksus.

Swiss First Class Lounge terminal A

SWISS First Class Lounge A

Den romslige SWISS First Lounge A på Terminal A ved Zürich flyplass strekker seg over 650 kvadratmeter, og tilbyr en ideell beliggenhet. Med en eksklusiv privat sikkerhetssjekk, og en avslappet atmosfære, gir loungen passasjerer muligheten til å trekke seg tilbake fra flyplassens travle omgivelser. Har du bagasje kan denne enkelt sjekkes inn i SWISS First Check-in Lounge, bare noen skritt unna. 

Elegant Design og fine Fasiliteter

Den forholdsvis nye SWISS First Lounge A utstråler raffinert eksklusivitet gjennom sin moderne sveitsiske design. Med lyse parkettgulv, Jura kalksteinvegger, og møbler fra anerkjente sveitsiske designere, gir loungen en luksuriøs atmosfære. Midtpunktet i loungen er den omfattende barista-baren. Her kan gjesten nyte spesialkaffe, og velge blant over 100 sveitsiske grappas og fruktbrandies.

Loungen har restaurant, dusj suiter, rikelig med sitteplasser, og til og med et sigar rom.

SWISS First Class Lounge AKulinariske Opplevelser

Loungen tilbyr både à la carte-restaurant og selvbetjeningsalternativ, slik at gjestene kan velge hvordan de ønsker å nyte mat og drikke. Menyen tilbyr også spesialiteter fra Sveits.

Loungetilgang

Adgang til SWISS First Lounge er reservert for SWISS First-passasjerer, First Class Lufthansa-passasjerer og HON Circle-medlemmer. Lounge-området på Terminal A er åpent daglig fra 05:30 til 22:00

Ekstra tjeneste for SWISS First Class passasjerer

SWISS har introdusert en ny tjeneste for førsteklasses passasjerer, som ligner på Lufthansas tilbud. Denne tjenesten transporterer passasjerene direkte fra ankomstterminal til relevante sikkerhetskontroller ved avreise terminal. Dette forbedrer reisen for passasjerer som kommer fra eller skal på langdistanseflyvninger. Passasjerer på langdistanseflyvninger kan for eksempel sjekke inn på Terminal A, og transporteres direkte til loungen i Terminal E.

Konklusjon

SWISS First Class Lounge på Zürich flyplass tilbyr en herlig bakkeopplevelse. Med sin luksuriøse atmosfære, elegante design, kulinariske mangfold og spesialtjenester, markerer loungen starten på en førsteklasses flygning med SWISS. Selv om den ikke kan måle seg med First Class Loungen på Terminal E, gir den en meget bra opplevelse.

Andre artikler av interesse:


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.