Denne reiseguiden til Sør-Amerika vil gi deg mange av de største høydepunktene i verdensdelen. Ved å legge opp turen på egenhånd har man flekisibiliteten til å velge hvor lenge man vil være på hvert sted.

16 dagers reiseguide til Sør-Amerika

Er du klar for et herlig eventyr i Sør-Amerika? Denne 16 dager reiseruten inkluderer steder som Copacabana Beach, Kristusstauen, Sukkertoppen, Iguazu falls, Amazonas og Machu Picchu.

Landene som besøkes er i hovedsak Brasil og Peru, men vi tar også en snartur innom Paraguay, og en middag i Argentina. Det vil garantere være en reise du ikke glemmer i en fei. Sør-Amerika har virkelig noe for enhver smak.

Guide til Sør-Amerika vil ta deg gjennom noen av de beste byene og stedene, hvordan vi reiste rundt, hvordan bestille hotell, utfordringer med språk, og sikkerhet.

READ IN ENGLISH

Forberedelser og korte fakta

 • Det kreves ikke visum i Sør-Amerika men husk passet
 • Valuta (feb. 2020)
  • Brasil BRL Brazil Real 100 NOK = 47 BRL
  • Peru Peruansk nuevo sol 100 NOK = 36 PEN
  • Argentina Argentiske peso 100 NOK = 660 ARS
  • Paraguay Paraguayansk guarani. 100 NOK = 70 000 PYG
 • Reiseforsikring
 • Språk
  • Det snakkes portugisk i Brasil, og spansk i Peru, Argentina og Paraguay.
 • Strømadapter
  • Brasil 127/220V 60Hz
  • Peru 220V 60Hz
  • Argentina 220V 50Hz
  • Paraguay 220V 50Hz
 • Sikkerhet
  • På grunn av høy kriminalitet, ikke minst i store byer, er det viktig å ta forholdsregler på reisen. Legg igjen dyre smykker og klokker hjemme og ikke “flash” lommebøker, kameraer og mobiltelefoner. Ha kontroll på vesker og sekker.

Vi hadde med en reiseadapter, og en del hotell har adaptere til utlån. Likevel slet vi med å få ladet i Sør-Amerika, spesielt i Brasil. Etterhvert fikk vi tak i en adapter på flyplassen i Rio.

Reiserute til og fra Sør-Amerika

Vi fløy fra Oslo via Zurich til Sao Paulo. Både Swiss, TAP, Lufthansa, Air France og KLM flyr fra Europa til Sao Paulo. Priser fra i underkant av NOK. 7000,- t/r.

For å finne de beste billetten for deg, kan du bruke Google flights. Det er valg for klasse og alliance. Du kan også se hvilke dager det er billigst å fly strekningen fra Europa til Sør-Amerika.

Swiss airline. reiseguide til Sør-Amerika

Reiserute mellom land og byer – Sør-Amerika

Vi hadde følgende reiserute:

 • Sao Paulo, Iguazu, Sao Paulo
 • Fra Rio de Janeiro, Manaus , Rio De Janeiro
 • Rio de Janeiro, Lima, Cusco, Lima, Rio De Janeiro
 • Rio de Janeiro, Sao Paulo

Da det ikke er direkte flygninger mellom flere av stedene. For eksempel fra Manaus til Lima, må du forvente å fly litt “frem og tilbake”.
Reiseruten dekker store områder, og jeg anbefaler derfor å fly. Har du bedre tid er det selvfølgelig mulig å bruke buss, i vertfall for deler av ruten.

GOL tilbyr air pass. Da kan man ta inntil 9 flyvninger for en fast pris. 
Les mer her
Kart, Reiseguide til Sør-Amerika

Flyselskapene vi booket med i Sør-Amerika var Avianca, Latam og GOL. Også her brukte jeg Google Flights. Det er mulig å legge inn en rundreise, og da finner man de beste alternativene. I og med at det er mange stopp er det litt arbeid å booke flyturene, men det er absolutt mulig.

IATA kodene kan brukes for å finne riktig flyplass. En IATA-flyplasskode er en kode bestående av tre bokstaver som identifiserer alle flyplassene i verden, som har passasjertrafikk. 

 • Sao Paulo (GIG)
 • Iguazu(MAO)
 • Rio de Janeiro (GRU)
 • Manaus (MAO)
 • Lima (LIM)
 • Cusco (CUZ)

Hotellbooking i Sør-Amerika

Jeg anbefaler å booke overnattinger i forkant. I Sør-Amerika finnes alt fra hosteller og gjestehus, til lukseriøse 5* hotell. Jeg bruker Tripadvisor eller Hotels.com når jeg booker hotell. Appene deres er veldig greie, og det er forholdsvis enkelt å endre bookinger. Samtidig er det fint å ha alle overnattingene samlet i appen.

16 dagers reiserute i Sør-Amerika

Dag 1 og 2 – Sao Paulo

En av verdens største byer er enorm, skremmende og slettes ikke vakker ved første øyekast. Likevel har byen en viss sjarm. Sao Paulo er Brasils største by, med en befolkning på 12 millioner.

Sao Paulo, Reiseguide til Sør-Amerika

Trafikken er voldsom i Sao Paulo, og det er derfor lurt å gjøre seg kjent med metro-systemet. Taxi tar for lang tid. Uheldigvis er det få som snakker engelsk, så det er lurt å gjøre litt undersøkelser rundt metroen i forkant.

Start dagen med å ta metroen down-town. Området er fattigslig, og turister bør ikke bevege seg her etter kl. 18. Likevel har stedet sin sjarm, med gatemarked og en frisk stil.

Sao Paulo, Reiseguide til Sør-Amerika

Spaser videre oppover mot den nye og mer moderne delen av byen. Legg inn en god lunsj før du tar en hop-on-hop-off buss. Da får du et overblikk over hva byen har å tilby. Eller du kan melde deg på en guidet tur med f.eks. Get Your Guide.

Middag – Sao Paulo

Middagen kan legges til restauranten Fogo de Chao,  et brasiliansk Steak-House. Konseptet de tilbyr en “pakke” hvor man får litt av hvert fra alle stykningsdeler på oksen.

Man får også utdelt et merke som er rødt på ene siden og grønt på andre. Vil du ha mer mat lar du den grønne siden ligge opp, og kelnerene kommer med mat på løpende bånd. Er du mett vender du den røde siden frem, og kelnerene tilbyr ikke mat.

Hvor skal man bo? – Guide til Sør-Amerika

Hotelltips! Transamerica Executive Perdizes

Sao Paulo har overnattingsmuligheter i de fleste bydeler, og i alle prisklasser. Velg gjerne et sted med nærhet til metroen. Vi bodde i bydelen Perdiz. Et greit 4 * hotell med gratis frokostbuffet. Hotellet har treningsrom, hage, basseng, og en herlig takterasse med flott utsikt over byen.

Hotelltips! Reiseguide til Sør-Amerika
Foto credit: Transamerica Executive Perdizes

Les mer om vårt opphold i Sao Paulo her

Dag 2 og 3 – Iguazu falls, Reiseguide til Sør-Amerika

Vi flyr videre til Iguazu falls, som befinner seg på grensen mellom Argentina og Brasil. Fossen er et fantatisk skue, og består av 275 individuelle fossefall som strekker seg 2,7 km i bredden. Er du i Sør-Amerika er dette et sted du bør få med deg.

Iguazu Falls, Reiseguide til Sør-Amerika

Iguaçu nasjonalpark

Fossene befinner seg midt mellom den argentiske nasjonalparken Iguazu og den brasilianske nasjonalparken Iguaqu. Begge nasjonalparkene er på UNESCOs verdensarvliste. De fleste fossefallene er på Argentinsk side, men den beste utsikten sies å være fra Brasiliansk side. 

Denne guiden beskriver fossen fra brasiliansk side. Iguaçu nasjonalpark tilbyr panoramautsikt av fossen, med mange fotomuligheter.

Devils throat, Iguazu, Reiseguide til Sør-Amerika
Iguazu falls, Reiseguide til Sør-Amerika

Gå den drøye kilometer lange stien omgitt av frodig subtropisk skog, fugler og sommerfugler. Du blir også kjent med quatis, den frekke søramerikanske vaskebjørnen. Kjenn tåken av Florianofallene og Garganta del Diablo (Dewil´s thorat). Det er mulig å ta panoramaheisen, for å få et fugleperspektiv av fossen.

Du kan også legge ut på en safari med gummibåt, som så å si kjører under Three Musketeers Falls. Båturen kan bookes i to utgaver. En hvor du blir våt og en hvor du ikke blir det….  uansett, forvent å bli våt!

For besøket i nasjonalparken bestilte vi en guidet tur hvor vi ble hentet på hotellet. Turen var inkludert inngang, lunsj og båtsafari. Det er fullt mulig å besøke nasjonalparken på egen hånd, til en billigere penge.

Overnatting i Iguazu

Iguazu tilbyr overnatting i alle prisklasser, både i sentrum og utenfor.

Hotelltips! Recanto Cantaras

Det 4,5 * hotellet ligger ligger litt utenfor sentrum og tilbyr både innendørs og utendørs basseng, trimmuligheter, nattklubb, samt flere restauranter og barer. Det er også en barneklubb med bespisning, slik at foreldre kan spise i ro og fred. Frokost er inkludert. Flyplassen ligger 25 minutter unna. Til nasjonalparken må du beregne ca. 30 minutter.

Hotelltips! Recanto Cantaras, Iguazu, Reiseguide til Sør-Amerika

Hvor skal man spise?

Ankomstdagen spiste vi en god middag på hotellet. Kveld 2 ble det først en tur til Paraguay, og deretter ble middagen inntatt i Argentina.

Tips! Få med deg litt av hva Sør-Amerika kan by på.
Hyr en taxisjåfør for kvelden. Kjør over broen til
Paraguay og gjør et stopp på shoppingsentret. Det er svært fordelaktige priser.

Kjør inn i Brasil igjen, og videre over grensen til 
Argentina. Spis middag på en restaurant, og be sjåføren hente deg etter et par timer. Vi gjorde dette og betalte NOK 200,- for hele kvelden.

Det var nyttig å få lære litt om kultur og steder av taxisjåføren.

Argentina, Reiseguide til Sør-Amerika

Les mer om oppholdet -> Iguazu falls

Dag 4 og 5 – Rio de Janeiro, Reiseguide til Sør-Amerika

Neste dag flyr vi videre til Rio de Janeiro. Dette blir det første av to opphold i denne byen i Sør-Amerika. Vi har booket rom på Copacabana, midt i smørøyet av Rio. Det fine med å bo på Copacabana er at det er enkelt med kollektivtrafikk til alle lokasjoner.

Utsikt mot Sukkertoppen, Brasil, Reiseguide til Sør-Amerika

Dette får vi med oss i Rio

Vi starter dagen med Kristusstatuen. Deretter går turen videre til Sukkertoppen. Strendene Copacabana og Ipanema Beach testes ut. Copacabana militærbase- og fort som ligger i den ene enden av stranden, er også verd et besøk. I tillegg er den berømte Selarón-trappen til den chilenske kunstneren Jorge Selarón verd å få med seg.

Samba er jo sentralt i Brasil og Sør-Amerika generellt, og et show bør prioriteres.

Alle turene ble planlagt og booket i forkant med Get Your Guide.

Overnatting i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro har forholdsvis høye priser. Jo nærmere du bor de berømte strendene Ipanama og Copacabana, jo dyrere blir det. Imidlertid er det veldig sentralt, og det er mange muligheter for kollektiv transport.

Rio de Janeiro, Copacabana, Reiseguide til Sør-Amerika

Hotelltips! Rio Othon

Det er et 4 * hotell som ligger rett over stranden Copacabana. Hotellet ligger veldig sentralt til, har basseng og tillgang til stranden med solsenger og håndklær. Frokostbuffet og wifi er inkludert.

Det er også en flott utsikt fra takterrassen.

Tips! Fra fredag til søndag med start kl. 18 er det marked foran 
Rio Othon Hotel. Her kan du gjøre gode kjøp av kunst, håndarbeide og 
suvenirer.

Hvor skal man spise i Rio?

Du finner restauranter i alle prisklasser fra et variert og spennende kjøkken. Alt fra rene fiskerestauranter til pizzeriaer og steak house. Jo nærmere Copacabana jo høyere prisklasse. Går man litt vekk fra strendene er prisene lavere.

Rio de Janeiro, Reiseguide til Sør-Amerika

Les mer om oppholdet i Rio de Janeiro

Dag 6 – 9 Manaus og Amazonas, Reiseguide til Sør-Amerika

Dag 6 flyr vi videre til Manaus. Manaus er selve hjertet i Amazonas, og byen ligger ved elven Rio Negro.

Rio Negro, Amazonas. Brasil, Reiseguide til Sør-Amerika

Vi befinner oss midt i regnskogen, og tilgang til byen er først og fremst med båt eller fly. Denne isolasjonen har bidratt til å bevare det naturlige miljøet, samt kulturen i byen. Her venter 3 dager på elvene Amazonas og Rio Grande.

Folk besøker Amazonas for alt fra kulturen til planter og dyreliv som ikke kan sees andre steder. Denne 3 dagers turen til Amazonas gir deg tid til å utforske verdens mest berømte regnskog, og god tid til å slappe av på båten når tiden og utsikten glir forbi.

Manaus

Start oppholdet i den overdådige byen Manaus, hovedstaden i Amazonas. Byen ligger lokalisert ved bredden til elven Rio Negro, 93 moh og 15 kilometer fra utløpet i Amazonas-elven. Manus ble bygget på slutten av 1800-tallet. Den var verdens ledende gummiprodusent, og en av de rikeste byene i verden.

Her finner du det berømte operahuset Teatro Amazonas, romslige piazzaer og flotte bygninger datert tilbake til den tiden.

The Opera house, Manaus, Reiseguide til Sør-Amerika

Hva kan man gjøre i Manaus?

Byen myldrer av utesteder og restauranter. Dette er også  stedet hvor du får kjøpt det du glemte å pakke, og hvor du kan fylle opp med en pub-tur, internett og øl, etter noen dager i regnskogen.

City center, Manus, Reiseguide til Sør-Amerika

I tillegg kryr det av operatører som tilbyr turer i regnskogen, vanligvis 3 til 6 dagers turer. Dette innbefatter både overlevelsesturer i regnskogen, jungelturer med overnatting  og cruise hvor man gjerne sover i hengekøyer på dekk, og går i land forskjellige steder med lettbåt. Alt fra budsjett til luksus. 

Water Lilly, Brasil, Reiseguide til Sør-Amerika
Victoria Amazonica
Vi gjorde et stopp der verdens største vannliljer finnes. Omkretsen på bladene kan bli flere meter og stengelen 8 meter lang. Et blad kan i vekt bære et lite barn.

Det er også en del dagstur-muligheter som tur til “Meeting of water”, utflukt til vannliljene, city-turer, svømming med delfiner, møte med indianere, dovendyr-safari, historisk tur i byen, og omvisning i operahuset Men vær obs på at selv om de fleste aktørene er seriøse, er det noen som ikke er det. 

Get Your Guide tilbyr mange forskjellige turer i området, og er en seriøs aktør.

Les mer om Manaus her

Cruise på Amazonas

Det anbefales å booke seg inn på en båtreise på Amazonas-elven.

Amazonas-cruise, Reiseguide til Sør-Amerika

Frister det med åpen båt, sove i hengekøyer på dekk, og spise måltidene utendørs? I tillegg små turer i lettbåten, for å se Amazonas spennende fauna og dyreliv?

Dra på overlevelsetur, møt sloth og aper, se iguaner, fisk piraja eller bad med rosa delfiner. Besøk også noen av urbefolknings-stammene i Amazonas.

Ta deg tid til å slappe av mens du flyter igjennom jungelen og regnskogen.

Amazonas, Reiseguide til Sør-Amerika
Rolig morgen på Amazonas-elven.

Hvis dette høres spennende ut, bør du absolutt reise en tur til Amazonas.

Tips! Husk myggmiddel og ha med deg bukse og langermet skjorte.

For å få en god pris kan det være fornuftig å kontakte en lokal agent. Vi booket cruiset i forkant via Aguia Amazonas Turismo. Flyplasstransport var inkludert. Vi 4 hadde båten for oss selv, men det er mulig å dele båt med andre hvis man er en eller to personer.

Vi betalte NOK 3200,- pr. person for 3 dager, 2 overnattinger. Prisen inkluderte alle aktiviter, måltider, vann og transport til/fra flyplassen.

Les mer om Amazonas-cruiset vårt her

Amazonas er verdens største elv når det gjelder vannføring. Selv om den bare er den nest lengste elven i verden, blir til sammeligning andre elver kun til små bekker under regntiden.

I enkelte av områdene stiger elven så mye som 20 meter. På sitt minste er den opptil 10 kilometer bred og i regntiden øker den til opptil 40 kilometer i bredden. Da har elven så voldsomt trykk at den ikke blander seg med havvannet før godt ute i Atlanterhavet.

Rio Nego, Reiseguide til Sør-Amerika
Rio Negro-broen sto ferdig i 2011, og forbinder Manaus med Iranduba. Broen gjorde at det var mye lettere å kjøre mellom nord- og sør Amazonas. Broen er 3,5 kilometer lang og lengste spenn er 400 meter. Båter opp til 55 meters høyde kan passere under broen.

Overnatting i Manaus

Byen er et knutepunkt i Amazonas, og det finnes en rekke overnattingsmuligheter. I forhold til Rio er prisene latterlige lave, og vårt valg falt på Intercity Manaus

Hotelltips! Utsikt fra taker på Intercity Manaus, Reiseguide til Sør-Amerika

Hotellet ligger i utkanten av sentrum, og er forholdsvis nytt og moderne. På taket er det en flott terasse med basseng, og fin utsikt over byen og elven. Vi bodde der både før og etter cruiset.

Les mer om Manaus

Hvor skal man spise?

I sentrum finner du mange koselige små restauranter hvor det serveres lokal mat til en billig penge. Reiser du på cruise er måltidene gjerne inkludert.

Dag 10 og 11 Lima, Peru – Reiseguide til Sør-Amerika

Vi flyr videre fra Manaus til Lima via Rio de Janeiro. Det går ingen flygning direkte fra Manaus til Lima.

Inkakultur. Peru, Sør-Amerika

Lima ligger i den store ørkenen som går langs Stillehavskysten, en region som har et av verdens mest uvanlige klima.

Du har kanskje hørt noen si at det aldri regner i Lima? Klimaet er spesielt siden Lima ligger i tropene og Atacamaørkenen. Luftfuktigheten er nær 100%, noe som leder til morgentåke fra juni til november, og vedvarende lave skyer fra april til desember. Dette gjør at solen ikke trenger gjennom i denne perioden.

Dette får vi med oss i Lima

Med kun 24 timer til rådighet velges en guidet busstur for å se byen. Vi blir plukket opp av en buss som tar oss rundt til de viktigste stedene i byen.

Lima ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro som erobret inka-riket. Det finnes fortsatt en del arkitektur fra 15-1600 tallet og mange av bygningene er fra kolonitiden.

Få med deg  Lima katedralen, Presidentpalasset, Erkebiskopens palass og Rådhuset, som alle er historiske bygninger.

Kvelden kan avsluttes i Kennedy Park i sentrum av Miraflores-distriktet. Den er kjent som katte-parken og du finner over 100 villkatter som slapper av og koser seg. Foruten kattene er parken et livlig område med gateselgere og kunstnere.

Overnatting i Lima

Vårt valg falt på Hilton Lima Miraflores

Foto credit: Hilton Lima Miraflores

Miraflores-distrikt er et trygt og koselig område ikke langt fra kysten. Hotellet er i lukseriøs stil og ligger i nærehten av Larcomar kjøpesenter. Det er også gåavstand til Kennedy-parken.

Hvor skal man spise?

Middag ble inntatt på den koselige restauranten Mama Olla, som også ligger i Miraflores-distriktet. En hyggelig restaurant med deilig mat og god service. Området har ellers mange lokale restauranter med et greit prisnivå.

Mama Olla, Lima, Peru. Reiseguide til Sør-Amerika.

Dag 11-13 Cusco og Machu Picchu – Reiseguide til Sør-Amerika

Vi flyr videre fra Lima til Cusco. Hvis du ankommer Cusco med fly er det en vakker opplevelse med Andesfjellene i fokus. Selve innflyvningen til byen som ligger på 3400 meters høyde, passeres rundt et fjell og kan være skremmende for selv den mest hardbarkede flyer.

Cusco, Peru. Reiseguide til Sør-Amerika.

Cusco er et obligatorisk stopp for alle som besøker Peru. Inka-imperiets gamle hovedstad er en av Sør-Amerikas mest fascinerende destinasjoner. Byen er også et fint startpunkt for en togtur eller inka-trail til Machu Piccu. Det er hjemsted for regionens beste hoteller, sammen med spennende barer, restauranter og museer.

I og med at byen ligger såpass høyt er det noen som opplever høydesyke. 

Cusco

Cusco er kjent for sin arkitektur og historie . Her finner du åpne torg, utsmykkede katedraler, vakre templer og sjarmerende brosteinsgater. Kvinner i tradisjonelle drakter tilbyr håndarbeide til gibortpris. Det er også markeder med lokale håndlagde varer, hånd i hånd med eksklusive butikker som tilbyr bredt utvalg i alpacha-ull.

Hvor skal man bo i Cusco?

Cusco har alternativer i alle prisklasser. Vi bodde på Hilton Garden Inn. Hotellet ligger oppe i åsen for byen, men i grei gåavstand til sentrum. Det er forholdsvis nytt, med flott utsikt.

Hotelltips! Hilton Inn, Cusco. Reiseguide til Sør-Amerika

Hvor skal man spise?

Området nede ved det åpne torget bugner av restauranter. Alt fra de enkleste som tilbyr lokale retter som alpakka, til de mer eksklusive.

> Les mer om Cusco her

Machu Picchu – storhet og mystikk i inkabyen

Inkabyen er et av høydepunktene som bør besøkes ved et opphold i Sør-Amerika. Du kommer deg til Machu Picchu ved å ta tog fra Poroy, stasjonen nærmest Cusco by, eller å gå inka trail. Velger du tog er Aguas Calientes ankomststedet, nå kjent som Machu Picchu By.  

Du kan velge å ta buss de 6 kilometerne fra togstasjonen og opp til Machu Picchu, eller du kan gå, noe som tar ca. 1,5 time.

Macchu Pichu, Peru. Reiseguide til Sør-Amerika

På 2340 meter over havet, ble Machu Picchu bygget som et ekspansivt fjellområdet rundt midten av det 15. århundre, og forlatt ca 100 år senere. Fortsatt står vegger og bygninger som er konstruert av stein igjen.

Byen huset rundt 1200 beboere de fleste prester, kvinner og barn og ble sannsynligvis forlatt  på grunn av kopper. I 1911 ble byen gjenoppdaget av amerikaneren Hiram Bingham.

Et besøk i Machu Picchu er absolutt noe man bør få med seg. For å komme inn i Machu Picchu må man vise pass. Som seg hør og bør får man også et stempel i passet når man “sjekker” ut av byen.

Billetter må forhåndskjøpes da det kun er et begrenset antall som 
slipper inn i byen pr. dag. Enten direkte fra Machu Picchus offisielle side eller en operatør som tilbyr turer. 

-> Les mer om Machu Picchu her

Dag 13-15 Tilbake i Rio De Janeiro

Etter noen spennende dager flyr vi tilbake til Rio de Janeiro via Lima.

Nå er det på tide med litt avslapping. Book deg inn på et hotell på Copacabana. Ta turen til de fantastiske strendene Copacabana og Ipanema.

Copacabana beach, Rio de Janeiro, Brasil, Reiseguide til Sør-Amerika

Copacabana beach, Brasil, Reiseguide til Sør-Amerika

Rio Othon Pallace var booket inn for overnatting denne gangen også.

Dag 15 og 16 – Vi flyr fra Sør-Amerika og tilbake til Norge

Vi flyr fra Rio til Norge via Sao Paulo. 16 dagers eventyr i Sør-Amerika er over.

Inkamønster, Reiseguide til Sør-Amerika

Etterord – Reiseguide til Sør-Amerika

Håper guiden blir nyttig. Hvis du har planer om Sør-Amerika kan dette være et godt utgangspunkt. Enten om du velger deler av reiseruten eller hele. Vi hadde et stramt program, og noen steder kunne det være fint å oppholde seg lenger.


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

3 Comments

Renates Reiser · 1. April 2020 at 18:48

For en fin og omfattende guide til Sør-Amerika! Så ut som dere hadde en fantastisk og minnerik reise. 😀 Har besøkt flere av stedene selv, men kunne veldig gjerne tenkt meg å reise tilbake for å oppleve Amazonas!

Rundt Ekvator · 11. April 2020 at 08:16

Takk skal du ha 🙂 Jeg har fått mye spørsmål og tenkte derfor det var greit med en guide. Amazonas er absolutt et av det mest minnerike stedet jeg har besøkt i mitt liv 🙂

Angela Hoff · 23. September 2020 at 13:40

I am dreaming on a travel to Peru and Bolivia

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.