Da jeg så dette tipset første gang hadde jeg vanskelig for å tro at man kunne lage kanelsnurrer i skogen. Dette var noe vi så oss nødt til å prøve ut, og enklere kan det faktisk ikke bli å få tak i nystekte kanelsnurrer når du er på tur!

Utstyret du trenger for å lage kanelsnurrer på tur er stormkjøkken (enten gass eller rødsprit) med stekepanne og en stekespade. Hvis du skal tilberede hele retten på tur bør du også ha med skjærebrett og kniv.

kanelsnurrer

Handleliste:

Handlelisten for å lage kanelsnurrer er svært enkel, alt du trenger er smør, sukker og kanel, i tillegg til en ferdig pizzabunn!

Vi kjøpte også med kakao og krem!

Slik gjør du:

kanelsnurrer

1. Lag en blanding av smør, sukker og kanel. Hvis det er kaldt ute vil smøret være hardt og vanskelig å blande. Da kan det være lurt å lage blandingen hjemme før du drar! Smør blandingen på bunnen og rull den sammen. Skjær passe tykke kanelsnurrer.

kanelsnurrer

2. Stek kanelsnurrene på relativt lav varme i panna. Det er fort gjort at de brenner seg, så vær på vakt! Legg gjerne på et lokk om du har.

Kanelsnurrene er klare til servering og smaker ekstra godt mens de er varme. Server gjerne med en kopp kakao eller annen varm drikke. De er perfekte å lage som snacks en vinterdag og anbefales å teste ut om du er glad i bakverk. Kanelsnurrene våres ble litt brente, så minner igjen om å ikke ha for høy varme. De var uansett veldig smakfulle, og ikke minst lukter de himmelsk!

Følg oss også gjerne på Instagram. Du finner igjen oppskriften på kanelsnurrer og andre spennende tips til mat på tur under høydepunktet “oppskrifter”Historier • Instagram. Matlagingsutstyret vi bruker er sponset i samarbeid med addnature.no 

Her finner du link til hvordan produkttesten gikk.

Her finner du flere oppskrifter på turmat og andre matoppskrifter

Hvis du vil lagre oppskriften til senere kan du pinne den på Pinterest.

Smakfulle kanelsnurrer, Tips til turmat!

Hvis du likte oppskriften på kanelsnurrer, så del gjerne ved hjelp av knappenen nedenfor 🙂


Sandra Moltzau

Hei, mitt navn er Sandra! Jeg er 27 år gammel, eventyrlysten og medforfatter av denne reisebloggen. Reiselysten har ført med seg en unik mulighet til å oppleve varierte kulturer, historier og naturskjønnhet, og jeg trives med å omfavne mangfoldet verden har å tilby. Utforsk verden med meg, både på land og under vann, og følg med for spennende fortellinger, praktiske tips og inspirasjon til å utforske verden på dine egne vilkår. I tillegg til min lidenskap for reising, har jeg studert byggeteknikk og arkitektur, noe som reflekteres i noen av mine artikler.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.