Kempinski Mall of the Emirates er i lukseriøs stil og tilbyr blant annet spa og utendørs basseng. Hotellet ligger i tilknytning til Mall of the Emirates og Ski Dubai.

Inngangspartiet, Mall of the Emirates

Velkomst på Kempinski Mall of the Emirates

Vi ankommer Kempinski på kvelden, og blir tatt godt i mot i resepsjonsområdet. Innsjekkingen er rask og effektiv og vi blir fulgt opp til 5. etasje. Koffertene kommer levert på døren rett etterpå. Valget har falt på et Delux-room på 46 kvadratmeter med utsikt over byen.

Les mer om flyreisen vår her:

Swiss First Class fra Zurich til Dubai

Resepsjonsområdet, Kempinski Mall of the Emirates

Suiten på Kempinski Mall of the Emirates

Rommet eller suiten består av sitteområde, minikjøkken og spisebord. Det er også en skrivepult hvor det ligger en ipad. På denne kan man bestille både sightseeing, spa og room-service. Innenfor stuen ligger et stort fint soverom og et bad tilknyttet. 

Sitteområdet, Mall of the Emirates

Smart løsning med dør inn til soverommet på begge sider av rommet.

Det er gratis vann på flaske men innholdet i den velfylte minibaren er ikke inkludert.

Minikjøkken
Innhold i minikjøkken

Soverommet på Kempinski Mall of the Emirates

Soverommet er stort og luftig og sengen har store myke puter og lukseriøst sengetøy. Det er utgang til stuen på begge sider av tv´en. Det er videre to store skap men vi skal kun være en natt, så vi pakker ikke ut. Rommet har ellers tunge satenggardiner, tykt teppe på gulvet og lekre krystal-lamper.

Soverommet

Soverommet, kempinski Mall of the EmiratesBadet 

To store tofløyede dører fra soverommet fører inn på badet. Dette er stort, og i tillegg til to vasker er det både badekar og separat dusj. Her finnes også badekåper og tøfler. Toalettet er i eget rom i tilknytning til badet, og det viser seg at det har en egen dør ut til rom/sitteområdet.

Badet, Kempinski Mall of the Emirates

Badet
Amenity kit
Kempinski Mall Of The Emirates, Sitteområdet. Luksushotell
Badet

Mall of the Emirates og Ski Dubai

Vi oppdager at Mall of the Emirates har oppe til kl. 24, og bestemmer oss for et par timer med shopping. Kempinski Mall of the Emirates har utgang direkte inn i senteret som har over 1200 butikker fra nesten alle designere i verden. Her finner man også et akvariet som er av verdens største i tillegg til det innendørs skiannlegget Ski Dubai.

Årlig besøkes senteret av mer enn 80 millioner mennesker.

Verdens største kjøpesenter, Kempinski Mall of the Emirates

Innendørs skianlegg ved Kempinski Mall of Emirates

En del av rommene har utsikt til skianlegget.

In room dining 

Etter en intens shopping var det på tide å prøve ut hva room-service på Kempinski kunne by på. Det var et rikelig utvalg med  både arabisk, asiatiske og fransk retter. Maten ble bestilt via Ipaden og 30 minutter senere ringer en hyggelig kelner på døren vår.

In room dinner

Smakfullt selv om det er sent på natten. Klokken har passert 01.30.

Fasiliteter

I tillegg til utendørs bassenget og spa med full service har Kempinski Mall of the Emirates 3 resturanter, skimuligheter, døgnåpent treningssenter, barnepass og flyplasstransport. Det er gratis wi-fi og gratis aviser.

 Utsjekking

Før utsjekking kl. 12.00 ble det tid til en ny runde i Mall of the Emirates før hotellet ordner transport videre til neste hotell.  

Innsjekking på Burj Al Arab

Konklusjon

Kempinski Mall of the Emirates kan anbefales hvis du ønsker å bo på Jumeirah området i Dubai. Det er gode shoppingmuligheter, Jumeirah-stranden er i nærheten og det er kort avstand til Souk Madinat. Selve hotellet er gjennomført i stilen og betjeningen er høflige og profesjonelle.

Vi besøkte hotellet i november 2018.

Resepsjonsområdet

Inngangspartiet, Mall of the Emirates

Her kan du lese mer om Kempinski

Les mer om andre opplevelser her


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

OnTrip.dk · 29. March 2019 at 10:36

Nej hvor ser det hotel lækkert ud 🙂 Der kunne jeg godt tænkte at prøve at bo en dag.
Det kan dog hurtigt blive dyrt med shoppings muligheder så tæt på 🙂

Tusind tak for god beskrivelse og dejligt tip.

God weekend.

/Annette

Rundt Ekvator · 30. March 2019 at 07:12

hehe:) Ja, farlig med så mange flotte butikker. Men hotellet var helt supert 🙂 Takk for at du stakk innom 🙂

Tina Reiser · 3. April 2019 at 19:26

Ser ut som et fantastisk hotell! Jeg hadde nok trivdes veldig godt der 🙂 Ville nok helst hatt flere dager der med både skianlegg og et så stort kjøpesenter rett utfor døra, men det hadde vel fort blitt dyrt, hehe.

Rundt Ekvator · 4. April 2019 at 07:34

Det var et veldig godt alternativ. Kempinski er alltid bra og artig at kjøpesenteret er verdens største. Skianlegget var også en opplevelse å se 🙂 Reiser man litt utenfor sesong er ikke prisene så halvgale 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.