Clarion hotel Havnekontoret går for å være et av Bergens beste hoteller. Sentralt  plassert på Bryggen er man et steinkast fra restauranter og barer samt mange av butikkene.

Området er også inngangsporten for mange av attraksjonene som tilbys, som fjordturer, museumsbesøk og segway-turer. Vil du ta en tur opp på Fløyen er det heller ikke langt å gå til stasjonen.

Clarion hotel Havnekontoret, Bergen

 

Vi ankom Havnekontoret på ettermiddagen og ble tatt godt i mot av en hyggelig resepsjonsansatt. Vi hadde i forkant bestilt et rom med balkong, noe som forløp uten problemer. Frokost er inkludert i prisen. Det er tilbud om vafler og pannekaker på ettermiddagen, og et lett kveldsmåltid uten ekstra kostnader. Bra tilbud!

Rommet på Clarion hotel Havnekontoret

Vi hadde fått tildelt et superior rom i 6 etasje, med balkong. Selve rommet var vakkert og stilfullt dekorert med tunge fine gardiner, lekre puter og sengeteppe. Det var også et lite sittehjørne og en pult. Rommet har minibar, strykebrett og gratis Wifi. I forkant hadde vi fått vite at rommene med balkong var noe mindre (21 kvadratmeter) enn rommene uten balkong (26 kvadratmeter).

Rommet viste seg å være forholdsvis lite og sengen smal, men hadde god madrass og rikelig med puter. 

Clarion hotel HAvnekontoretSuperior rom med balkong

 

Vin
Lekre detaljer

Badet på Clarion hotel Havnekontoret

Badet hadde en grei størrelse og virket forholdsvis nyoppusset, men med en skyvedør i stede for en  vanlig dør. Vårt rom hadde badekar, og vi fikk et enkelt utvalg med baderomsartikler, dog kun til en person.

Balkong

Balkongen hadde kurvmøbler for 2 personer, og var av en grei størrelse. Utsikten var ikke av den beste men dette var vi klar over når vi booket rommet. I alle fall hadde vi utsikt mot tårnet. Det er uansett greit å kunne sette seg ut litt.

Frokost på Clarion Hotel Havnekontoret

Clarion Hotel Havnekontoret tilbyr både ettermiddagsvafler og et enkelt kveldsmåltid i prisen, men vi testet kun ut frokosten. Denne inneholdt det en frokost skal inneholde. Bacon, eggerøre, speilegg og en rekke kalde retter som laks og kjøttpålegg. I tillegg finnes godt bakverk. Frokostsalen var vakkert dekorert, og hadde en behagelig og rolig stemning.  Et pluss er at frokostsalen åpner  kl. 06.30 på hverdager.

Frokostsalen, Clarion hotel Havnekontoret

 Sunn frokost, Clarion hotel Havnekontoret

Fasiliteter på Clarion Hotel Havnekontoret

Clarion hotel Havnekontoret har også dampbad, sauna og treningrom. I tillegg er det muligheter for å ta en tur opp i tårnet. Her får man en fantastisk utsikt over bryggen.

Bergen

Konklusjon

Clarion hotel Havnekontoret er et vakkert hotell i ærverdige bygninger, stil fra nybarokken med vakre møbler og lysekroner, hyggelig og service-innstilt personale, god rengjøring og sentral plassert på Bryggen.

Reisefølge denne gangen var en 20-åring og hun synes dette var topp! Rommet var dog noe lite sett i forhold til pris, men vi bor gjerne her igjen.

Vil du bo på Clarion Hotel Havnekontoret  Sjekk ut pris ved å følge linken.

Få tips om attraksjoner og opplevelser i Bergen her:

Utsikt fra tårnet, Clarion Hotel Havnekontoret

Her kan du lese om andre hotellopplevelse


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

4 Comments

Iselin Renée · 25. November 2017 at 17:07

Så koselig 🙂

Rundt Ekvator · 25. November 2017 at 17:10

Takk 🙂 Ja, veldig hyggelig i Bergen og samtidig et koselig hotell å bo på 🙂

Johng902 · 29. November 2017 at 13:52

Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. cdeeaaagbccd

Rundt Ekvator · 30. November 2017 at 05:57

Hello John and thanks for visiting my site. No, unfortunately I don’t use twitter, only Instagram and facebook. Thanks for following 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.