5 stjernes The Soho Hotel ligger 5-minutters spasertur fra Oxford Street. Både med tanke på shopping og et utvalg av Londons beste restauranter, barer, teatre og nattklubber ligger hotellet perfekt plassert.

Inngangspartiet til Soho hotel

Velkomst – The Soho hotel

Vi ankom hotellet på kvelden og ble tatt godt i mot i det hyggelig resepsjonsområdet. Betjeningen var høflig og effektivt, og vi fikk raskt romnøkkelen og info om fasiliteter, frokost og restaurant. Bagasjen ble så bragt opp på rommet.

Resepsjonen. Bronsekatt av Botero.

Et innbydende resepsjonsområde er bevoktet med en 10 fot høy bronsekatt av Botero.

Rommet

Heisene viste seg å være små og gangene smale så når vi åpnet døren til rommet, var vi spente. Heldigvis skulle det vise seg å være alt vi hadde drømt om!  Vi hadde valgt et Deluxe Terrace Room og det svarte absolutt til forventningene. 48 kvadratmeter, stor myk seng og sittegruppe.

Nydelige rom

Av fasiliteter ellers finner man badekåper og tøfler, fri internett og en rikholdig minibar. Interiøret gjenspeiler en frisk og moderne engelsk stil, og er preget av dramatiske overdimensjonert sengehoder, elegant og moderne møbler og spesialdesignet tilbehør og belysning.

I tillegg til det mer obligatoriske er rommet utstyrt med blant annet LCD-TV, DVD, og iPod-lader.  Sengene var fantastisk myke med tykke madrasser og putene var som en drøm.

Til denne romtypen hører det med en koselig men liten sittegruppe. 

Lekkert rom på det Soho Hotel

En romstørrelse med god plass for shopping-bager. 

Shopping i London fyller opp rommet

Badet – The Soho hotel

Badet er ikke av de største vi har sett men det har to vasker, dusj og et herlig badekar med integrert tv i veggen. Etter en lang dag med shopping, var det deilig å synke ned i badekaret med noe rosa i glasset.

Her finnes også tykke håndklær, badekåper, tøfler og toalettartikler av god kvalitet.

The Soho hotel
img_2331-1869216-11-1492331585487-n700
img_2333-1869216-11-1492331568482-n700

Terrassen – The Soho hotel

Rommet vårt lå i øverste etasje, noe som tilsa en deilig terasse med utsikt over London. Riktignok var vi her i februar og man måtte kle seg, men uansett deilig å kunne sette seg ut.

Deilig med balkong

Soloppgangen nytes fra terrassen. Utsikt fra balkongen på The Soho hotel London

Måltider – The Soho hotel

Frokosten ble servert i The Refuel bar & restaurant og bød både på buffet og a la cart-meny. Valget en av dagene falt på Egg Benedict,  som var veldig smakfullt. Lunsj og middag ble testet ut i løpet av oppholdet, og dette var også bra. Stedet er populært så det kan være greit å reservere bord.

Restaurant Soho Hotel

Frokost-området på morgenen ….

Frokost- Soho Hotel

…. og bar og restaurant på ettermiddag og kveldstid. 

bpopulær restaurant på theSoho hotel

Fasiliteter – The soho Hotel

Hotellet har 91 rom og suiter som alle er forskjellige med sin egen stil og dekor. Det tilbys skjønnhetsbehandling, massasje, ansiktsbehandling og manikyr. Hotellet har også treningsrom med personlig trener. I tillegg et DVD-bibliotek hvor du kan låne filmer.

Hvis du ikke vil trene i treningsrommet kan du heller gå en tur i Soho Square Garden, som ligger 2 minutter unna hotellet. 

London

London
London

Soho Square Garden – fint å legge morgenturen.  b

Konklusjon – The Soho hotel

Reisefølget denne gangen var en tenåring, og vi elsket å bo på dette hotellet. Både det kule område Soho og gangavstand til shopping og kultur-tilbud, falt absolutt i smak. Betjeningen var hyggelig og oppmerksom, renholdet var bra. Selv om badet og sittegruppen kunne vært større, var selve romstørrelsen super. Her vil vi bo igjen!

Terningkast 6

Link til hotellet her.

 

Les andre hotell anmeldelser her: 


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

5 Comments

Kirsten - kimicontour.dk · 26. March 2018 at 23:46

Så fint et hotel, der kunne jeg tænke mig at bo næste gang jeg skal til London. Dejligt det ligger ved Soho Square Garden, så man kan gå sig en stille tur ind i mellem shopping og sightseeing. Tak for inspirationen.

I har da fået shoppet en del, kan jeg se 😀 😀

Rundt Ekvator · 27. March 2018 at 07:58

Ja, både hotellet og lokasjonen var veldig bra. Det ble en del shopping, ja 🙂 Takk for hyggelig tilbakemelding og god påske 🙂

OnTrip.dk · 8. April 2018 at 02:47

Tak for tip Laila, det ser dejligt ud det hotel. Sjældent at man kan bo et sted i en storby med terrasse, det er ret vildt. Dejligt med shopping lige i nærheden og jeg kan da se at i fik shoppet en del, HAHA

/Annette

Rundt Ekvator · 8. April 2018 at 20:00

Ja, det har en spennende historie. Takk for tilbakemelding 🙂

Rundt Ekvator · 8. April 2018 at 20:14

Hotellet var helt herlig. Deilig å bo sentralt og terassen var topp 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.