Singapore er en by som har stått høyt på listen vår lenge. Fra sin imponerende skyline til sin rike kulturarv og spennende gatekjøkken har denne byen noe å by på for enhver. I 2023 hadde vi anledning til å avlegge byen et besøk, noe som ga oss mulighet til å legge til Marina Bay Sands i repertoaret vårt over topp luksuriøse hoteller i verden. Her er vår opplevelse!

Marina Bay Sands sett fra promenaden nedenfor, med den ikoniske bygningen som strekker seg mot himmelen

Singapore

Singapore er en pulserende og moderne bystat som tiltrekker seg besøkende fra hele verden med sin unike blanding av kultur, historie og innovasjon. Byen er kjent for sitt imponerende arkitektoniske landskap, førsteklasses shoppingmuligheter, varierte matopplevelser og et vell av attraksjoner.

Marina Bay Sands ligger sentralt plassert i hjertet av Singapore, hvor dens ikoniske tre tårn ruver majestetisk over byens skyline. Denne førsteklasses beliggenheten gir gjestene enkel tilgang til en rekke lokale attraksjoner, inkludert Gardens by the Bay, Marina Bay Waterfront Promenade, og det berømte Marina Bay Sands-komplekset med sitt kasino, restauranter og shoppingmuligheter. Hotellets beliggenhet gir også fantastisk utsikt over byen og bukten, noe som gir gjestene en uforglemmelig opplevelse av Singapore.

Innsjekking og lobby

Innsjekkingen på Marina Bay Sands gikk enkelt og smertefritt. Vi ble møtt med vennlighet og profesjonalitet, selv om det var litt kø. Hotellet er tydelig svært opptatt, men de håndterer det med en imponerende effektivitet. Lobbyen hadde et estetisk fint utrykk, med en travel atmosfære som minnet litt om en flyplass. Ventetiden gikk fort, vi følt oss godt tatt imot, og ansatte var svært hjelpsomme med å besvare spørsmål og gi oss relevant informasjon om hotellet.

Rom og suiter på Marina Bay Sands

Marina Bay Sands tilbyr et bredt utvalg av rom og suiter, og vi valgte en suite med en fantastisk utsikt i retning av havet. Rommet var elegant innredet, romslig og utstyrt med alle moderne fasiliteter vi kunne ønske oss. Sengen var utrolig komfortabel, og vi følte oss virkelig bortskjemt. Det er ingen tvil om at dette hotellet lever opp til sitt rykte som et av de mest luksuriøse i verden. Vi valgte å betale ekstra for utsikt mot Gardens by the Bay, noe vi uten tvil mener var verdt pengene.

Fasiliteter på Marina Bay Sands

Det som skiller Marina Bay Sands fra andre hoteller, er de utrolige fasilitetene som tilbys. Bassengområdet på toppen av hotellet med Infiniti pool kan kun besøkes av hotellets gjester. På dette nivået er det også en utkikksplattform som gir deg en 360-graders utsikt over byen. Hotellet har et imponerende utvalg av restauranter, inkludert kulinariske opplevelser fra noen av verdens mest kjente kokker.

Lokasjon

Marina Bay Sands ligger midt i hjertet av Singapore, nær severdigheter og turistattraksjoner som Gardens by the Bay og ArtScience Museum. Dette gjør det enkelt for gjestene å utforske byen og delta på kulturelle arrangementer. Samtidig ligger det også nær ulike shopping- og underholdningsmuligheter, inkludert kjøpesentret The Shoppes at Marina Bay Sands, samt en rekke restauranter, barer og teatre.

Generelt sett scorer beliggenheten 10/10.

Er det verdt prisen?

Nå kommer det store spørsmålet: Er det verdt prisen? Svaret er litt komplisert. Oppholdet på Marina Bay Sands var en utrolig opplevelse, og vi nøt hvert øyeblikk av det. Utsikten til Gardens by the Bay fra rommet vårt var virkelig et stort pluss. Imidlertid er dette også et av de dyreste hotellene i Singapore, og det kan være vanskelig å rettferdiggjøre kostnaden for flere netter. Hvis du har råd til det, vil vi absolutt anbefale å tilbringe minst én natt her for å oppleve luksusen og fasilitetene. Men for de som er på et strammere budsjett, kan det være lurt å vurdere alternativer.

Link til nettsiden hvor du kan sjekke priser og fasiliteter her.

Andre reisetips


Sandra Moltzau

Hei, mitt navn er Sandra! Jeg er 27 år gammel, eventyrlysten og medforfatter av denne reisebloggen. Reiselysten har ført med seg en unik mulighet til å oppleve varierte kulturer, historier og naturskjønnhet, og jeg trives med å omfavne mangfoldet verden har å tilby. Utforsk verden med meg, både på land og under vann, og følg med for spennende fortellinger, praktiske tips og inspirasjon til å utforske verden på dine egne vilkår. I tillegg til min lidenskap for reising, har jeg studert byggeteknikk og arkitektur, noe som reflekteres i noen av mine artikler.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.