Etter 4 dager i Camps Bay var det på tide å prøve ut andre deler av Cape Town. Valget falt på DoubleTree by Hilton Upper Eastside.

Cape Town

Foto credit: DoubleTree By Hilton

DoubleTree by Hilton ligger i det populære området Woodstock, og har 189 rom i klassisk Hilton-stil. Selve Woodstock har gått fra å være et litt skummelt område til å bli veldig trendy. Som de fleste steder i Cape Town kan området være litt utrygt for turister. Det kan derfor være greit å ikke gå for mye alene på kvelden, men heller velge en Uber.

Velkomst – DoubleTree by Hilton

Vi blir tatt i mot på utsiden og fulgt inn til resepsjonsområde, som er åpent og elegant. Selve innsjekking utføres raskt og smertefritt av den profesjonelle resepsjonisten. Etter 2 måneder på tur for reisefølget mitt har vi mye bagasje. Vi takker derfor ikke nei til hjelp opp til president-suiten, som valget hadde falt på. 

President suiten – DoubleTree by Hilton

Suiten var på 122 kvadratmeter over to etasjer. Nede finnes toalett, spisestue, kjøkkenkrok med espressomaskin og kjøleskap i tillegg til ett salongområde. Her er det også en stor balkong med panoramautsikt over Cape Town. 
DoubleTree by Hilton Upper Eastside
Kjøleskapet inneholdt kun vannflasker, men uansett greit med mulighet til å fylle opp litt fra supermarkedet.
DoubleTree by Hilton Upper Eastside, Cape Town

Soverom

Loftetasjen består av en stor seng i tillegg til bad og garderober. Det er flott utsikt også fra denne etasjen.

DoubleTree by Hilton Upper Eastside, Cape Town
 
Badet

Stort lekkert bad med doble vasker, badekar, separat dusj og toalett. Badet har delvis åpen løsning mot soveavdelingen. Godt utvalg av badeprodukter i beste Hilton-stil.
DoubleTree by Hilton Upper Eastside, badet

Mat

DoubleTree by Hilton har en restaurant. I den koselige restauranten Liberty´s tilbys a` la cart-meny. Frokosten serveres i de samme lokalene og her serveres det buffet i tillegg til at man kan bestille omeletter med mer. En av kveldene bestilte vi in room dining hvor det var a´ la cart menyen som ble tilbydt. Dette fungerte også veldig greit med rask levering og good service.

Fasiliteter – DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton har et bra treningsstudio, flyplasstransport og mulighet for frisør/skjønnhetspleie/massasje. Conciergen er behjelpelig med å booke turer og opplevelser. Hotellet ligger 5 kilometer fra Waterfront og 0,9 kilometer fra Biscuit Mill, som er et populært markedsområde.  4 ganger daglig tilbys det gratis skyss til og fra Waterfront.

Konklusjon- DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton Cape Town er et godt 4* hotell i et populært område. Renhold på rommet og hotellet ellers var bra, men balkongen kunne vært vasket bedre. Den første kvelden var vi også plaget av noen småfluer i restauranten. Vi bor gjerne her igjen.

Vi besøkte DoubleTree by Hilton i november 2017. Vil du sjekke hva det koster? 

Link til DoubleTree by Hilton  

Her kan du lese mer om våre andre opplevelser i Sør-Afrika

-> Burj al Arab – bli med oss inn på dette enestående hotellet


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

10 Comments

OnTrip.dk · 27. May 2018 at 12:37

WOW sikke dog en dejlig suite. Der ser lækkert ud og der ville jeg da gerne bo. Tak for tip, Laila.

Hav en dejlig søndag.

/Annette

Rundt Ekvator · 27. May 2018 at 17:27

Ja, den var stor og fin, Annette. Takk for hyggelig tilbakemelding og god søndag til deg 🙂

annebe · 27. May 2018 at 22:22

Der så det stilfullt ut :)Og med så mange kvadratmeter hadde dere god plass også :)) Noen småfluer kan man jo treffe på hvor som helst..hehe… Ønsker deg ei fin kommende uke :))Annebe

Irenglede · 31. May 2018 at 23:24

Det så jaggu ikke vondt ut. Kos dere masse og nyt hver centimeter av den fine suiten. Reising er topp! ;0)

Nann Karin · 2. June 2018 at 10:17

Åh, så stilfult det er .. jeg får alltid så lyst til å være litt nomade igjen, nå jeg leser innleggene dine og ikke minst ser på bildene. Men, på mine turer rundt i verden så har det vært mindre stilig enn dette, de fleste steder jeg har bodd. Noen få ganger har jeg smakt på luksusfølelsen

Christine - 29° · 11. June 2018 at 20:39

Wow vilket boende! 🙂

Rundt Ekvator · 16. June 2018 at 14:22

Plassen var det ingen ting å si på 🙂 Fluene var der heldigvis bare ene kvelden.

Rundt Ekvator · 16. June 2018 at 14:24

Takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Ja, det var fint der. Deilig å velge noe bra innimellom men det går fin å bo enklere også 🙂

Rundt Ekvator · 19. June 2018 at 06:27

Takk skal du ha, det var en herlig opplevelse 🙂

Rundt Ekvator · 19. June 2018 at 06:56

Ja, stort nok for 2 var det i vertfall 🙂 hehe 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.