Clarion hotel Havnekontoret går for å være Bergens beste og ligger sentralt plassert på Bryggen. Her er du et steinkast fra restauranter og barer samt de mange souvernir-butikkene. Området er også inngangsporten for mange av attraksjonene som tilbys, som fjordturer, museumsbesøk og segway-turer. Vil du ta en tur opp på Fløyen er det heller ikke langt å gå til stasjonen.

Bergen

 

Vi ankom hotellet på ettermiddagen og ble tatt godt i mot av en hyggelig resepsjonsansatt. Oppholdet vårt skulle vare 2 netter, 36 timer og i forkant hadde vi sikret et rom med balkong, noe som forløp uten problemer. Frokost er inkludert i prisen og det er tilbud om vafler og pannekaker på ettermiddagen og et lett kveldsmåltid uten ekstra kostnader. Bra tilbud!

Rommet

Vi hadde fått tildelt et superior rom i 6 etasje, med balkong. Selve rommet var vakkert og stilfullt dekorert med tunge fine gardiner, lekre puter og sengeteppe. Du finner ellers et lite sittehjørne og en pult. Rommet har også minibar, strykebrett og gratis wifi. Vi hadde bedt om rom med balkong og ble fortalt at disse rommene var noe mindre (21 kvadratmeter) enn rommene uten balkong (26 kvadratmeter). Rommet viste seg å være forholdsvis lite og sengen smal, men hadde god madrass og rikelig med puter. Balkongen var inn mot et atrium og hadde ikke den vakreste utsikten men dette var et bevisst valg av oss. I alle fall hadde vi utsikt mot tårnet. 

Superior rom me balkong

 

 

Vin
Lekre detaljer
Badet

Badet hadde grei størrelse og virket forholdsvis nyoppusset, men med en skyvedør i stede for en  vanlig dør. Vår rom hadde badekar og vi fikk et enkelt utvalg med baderomsartikler, dog kun til en person.

Balkong

Balkongen hadde kurvmøbler for 2 personer og var av en grei størrelse. Utsikten var ikke av den beste men dette var vi klar over når vi booket rommet. Uansett greit å kunne sette seg ut litt.

Frokost

Clarion Hotel Havnekontoret tilbyr både ettermiddagsvafler og et enkelt kveldsmåltid i prisen men vi testet kun ut frokosten. Denne inneholdt det en frokost skal inneholde, med bacon, eggerøre, speilegg og en rekke kalde retter – som laks og kjøttpålegg. I tillegg finnes godt bakverk. Frokostsalen var vakkert dekorert og hadde en behagelig og rolig stemning.  Pluss at frokosten starter kl. 06.30 på hverdager.

Frokostsalen

 Sunn frokost

 

 

 

 

Fasiliteter

Hotellet har dampbad, sauna og treningrom. I tillegg er det muligheter for å ta en tur opp i tårnet, som gir en fantastisk utsikt over bryggen.

Konklusjon

Clarion hotel Havnekontoret er et vakkert hotell i ærverdige bygninger, stil fra nybarokken med vakre møbler og lysekroner, hyggelig og service-innstilt personale, god rengjøring og sentral plassert på Bryggen.

Reisefølge denne gangen var en 20-åring og hun synes dette var topp! Rommet var dog noe lite sett i forhold til pris, men vi bor gjerne her igjen.

 

 

Vil du bo på Clarion Hotel Havnekontoret? Sjekk priser her.

Trykk på bildet for å sjekke priser.
728x90 Beach
Affiliate-lenke

Her kan du lese mer om våre opplevelser i Bergen

36 timer i Bergen

Utsikt fra tårnet


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

6 Comments

Iselin Renée · 25. November 2017 at 17:07

Så koselig 🙂

    Rundt Ekvator · 25. November 2017 at 17:10

    Takk 🙂 Ja, veldig hyggelig i Bergen og samtidig et koselig hotell å bo på 🙂

Johng902 · 29. November 2017 at 13:52

Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. cdeeaaagbccd

    Rundt Ekvator · 30. November 2017 at 05:57

    Hello John and thanks for visiting my site. No, unfortunately I don’t use twitter, only Instagram and facebook. Thanks for following 🙂

36 timer i Bergen - Rundtekvator · 27. February 2019 at 11:17

[…] Anmeldelse – Clarion Collection Hotel Havnekontoret […]

Soho hotel i London - innsjekking - Rundtekvator · 6. April 2019 at 07:32

[…] Anmeldelse – Clarion Collection Hotel Havnekontoret […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.