Hotellet som er femstjernes fremstår som lukseriøst og moderne, og ligger midt i hjertet av byen. Rett i nærheten finner man den populære handlegaten Zeil , den gamle operaen og finansdistriktet. Gamlebyen er også i gangavstand.

READ IN ENGLISH

Velkomst

Vi ble tatt godt i mot i resepsjonsområdet med oshibori (vått varmt håndkle). Etter en effektivt innsjekking av hyggelig personale, ble vi guidet til rommet. Ved heisene taster man inn romnummer på en tavle og heisen som kommer, tar deg direkte opp til etasjen man bor i. Positivt å slippe alle stoppene når det er mange etasjer, og man føler man har sin egen private heis.

Jumeirah_frankfurt1

Rommet

Valget hadde falt på en Panaoramic-suite som absolutt svarte opp til forventningene. Mange av rommene har delvis integrert bad. I og med at vi var to venninner  på tur var jeg spent på hvordan dette ville fungere, men heldigvis for vår del fikk vi en suite hvor badet ikke var en del av rommet. Vi hadde også valgt to senger, noe det viste seg ikke være gjort klart for. Imidlertid tok det ikke mange minutter før to ansatte kom og ordnet saken.

I tillegg til de vanlige tingene som strykbrett, vannkoker og safe tilbys det fri internett, fri minibar, sengeoppredning før leggetid,  ekspressomaskin, dokkingstasjon for iPod og en 40-tommers plama-TV. Gratis vann og håndklær blir også tilbydt med jevne mellomrom. Både lyset og gardinene håndteres ved hjelp av fjernkontroll.

Deilige badekåper og tøfler til to.

Sengene minnet om et putemekka og selvfølgelig tilbys det en egen putemeny her.

Sove_Jumeirah_frankfurt1

Badet

Badet var en historie for seg selv. Det var av god størrelse med vinduer fra gulv til tak på den ene veggen, 2 store vasker hvor speilet over hadde integrert TV, dypt frittstående avslappingsbadekar med et lite spautvalg samt regnvanndusj, også med integret TV. I tillegg finnes badekåper, tøfler og gratis toalettartikler av god kvalitet.

Jumeirah_frankfurt1

Flott utsikt over byen fra badekaret.

Jumeirah_frankfurt1Frokost

Frokosten serveres i 2. etasje og byr på buffet med europeiske og arabiske retter. I tillegg er det mulig å bestille en del retter fra meny. Godt bakverk og kaker hører med. Vår frokost var ikke inkludert i prisen og EUR 32,- kan føles som dyrt, selv om maten var god. Ønsket man frokosten på rommet var dette ingen umulighet heller.

Frokost på Jumeirah Frankfurt

Posjert egg til frokost

Fasiliteter

Hotellet har 217 romslige rom og suiter fordelt over 25 etasjer, mange med god utsikt. Her finnes mye orginal kunst på veggene. Det er bikuber på taket, slik at hotellet har sin egen ferske honning. Det tilbys SPA med 5 behandlingsrom, basseng, badstu og treningsrom. I tillegg finnes 2 restauranter som ikke ble prøvd ut denne gangen. Hotellet har også en hyggelig og gjestfri bar/lounge.

Jumeirah, Frankfurt

Koselig barområde

Utsjekking

Utsjekkingen som var kl. 12 forløp raskt og effektivt uten de store overraskelsene. Vi hadde planlagt shopping utover ettermiddagen og koffertene våre ble tatt vare på inntil det var tid til å reise mot flyplassen. Som seg hør og bør tilbys det transport både til og fra flyplassen men vi valgte taxi denne gangen, dog med tilbud om vannflasker på ferden.

 Konklusjon

Hotellet som er i samme kjede som det kjente Burj Al Arab tilbyr helt klart 5 stjernes service, ligger sentralt til og er absolutt et sted vi vil bo igjen. All betjening fra resepsjonsområde til bagasjebærere, var høflige og vennlige. Rengjøringen på rommet var bra og romservice profesjonelle og vennlige.

Terningkast 6

Vil du bo på dette hotellet? Link finner du her (affiliate-lenke)

Les mer on Frankfurt her 


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

7 Comments

OnTrip.dk · 30. September 2018 at 22:22

Sikke et lækkert hotel, der vil jeg gerne prøve at bo. Tusind tak for tip, Laila ?

/Annette

    Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:07

    Ja, det er både fint og sentralt 🙂

Desirée travels · 30. September 2018 at 22:32

Det så jo bare helt fantastisk ut! Så utrolig deilig. 🙂 Hadde absolutt ikke hatt noe imot å bo på et slikt sted (hadde dog bare endt opp med å tusle rundt i morgenkåpe og tøfler – er det innafor?)

    Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:08

    Utrolig fint og sentralt hotell 🙂 Ville nok ikke godt utenfor rommet i morgenkåpe, nei. he he 🙂 🙂

Reiser i 2018 | Rundtekvator · 30. December 2018 at 14:26

[…] Anmeldelse – Jumeirah Frankfurt […]

24 timer i Frankfurt - Rundtekvator · 27. February 2019 at 11:06

[…] Anmeldelse – Jumeirah Frankfurt […]

Soho hotel i London - innsjekking - Rundtekvator · 6. April 2019 at 07:25

[…] Anmeldelse – Jumeirah Frankfurt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.