Avsluttet 31.12.2023 / 
Det nærmer seg jul og i den anledning kjører vi i gang en ny giveaway! Bli med i trekningen av en 4 pack med Apple AirTags ved å følge stegene under✨ De hjelper deg med å holde styr på tingene dine og fungerer utmerket for å spore bagasjen din mens du er på reise ✈️


1. Lik posten på Instagram
2. Følg @rundtekvator
3. Tag en venn som liker å reise

Vinneren trekkes 31.12.2023 og kontaktes av oss direkte gjennom Instagram.

Man må ha norsk bostedsadresse for å delta i konkurransen.

Categories: Ukategorisert

Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.