Som oftest blir feriebildene bare liggende på PC´n. Hvorfor ikke lage en bildevegg av dine spennende ferieopplevelser?

Etter hvert som nye reisemål kommer til kan bildene byttes ut. Egentlig burde man jo ha en “vegg” for hvert reisemål men det kan skape litt plass-problemer. Hos oss er derfor høydepunktene plukket ut.Hvordan lage en fotovegg?

Jeg printer ut bildene på fotoark og skjærer til (2 bilder pr. A4-ark). Deretter limer jeg bilde fast på 5 mm Centafoam ark. Centafoam er superlett montasje/modellkartong i A3 som skjæres til i samme størrelse som bildene. Lim bildene fast til Centafoamen med papirlim.

Gode hjelpemidler er skjæreplate m/linjal og vanlig tapetkniv eller kniv med hjul.

Gjør du noe spesielt med feriebildene eller blir de liggende på harddisken?


4 Comments

Iselin Renée · 2. May 2018 at 13:34

Det var kjempe lurt 🙂

    Rundt Ekvator · 2. May 2018 at 19:32

    Det er hyggelig å få vist frem litt av bildene 🙂

Renate Sandvik · 7. May 2018 at 09:36

For en god ide! Det er jo litt trist at de fleste reisebildene ligger og støver innerst på en harddisk et eller annet sted… Heldigvis at man har bloggene også, så man får oppbevart og vist fram litt bilder der også. 😉 Før laget jeg også fotobøker, men det ble litt omfattende og dyrt i lengden, dessverre.

    Rundt Ekvator · 10. May 2018 at 12:40

    Ja, det er absolutt artig og vi ahr fått mye “skryt” for den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *