Første uken på EBS bartenderskole i Phuket er overstått. Skolen har et meget seriøst opplegg, noe vi merket oss allerede første dag.
Vi får innføring i flair(triksing), freepour (finne riktig mengde uten målebeger) mye teori og 72 ulike cocktails, som vi skal bli gode på i løpet av kurset. Phuket i seg selv passer ypperlig for et slikt opplegg. Med gangavstand til stranden og basseng på takterrassen er det overkommelig, selv med godt over 30 varmegrader og stekende sol. EBS Bartendeskole, Phuket - øving gjør mester Trening må til
Aktiviter utenom skolen
Skolen er også flink til å tilby en rekke aktiviteter. Første uken var det blant annet pub-crawl og poolparty som sto på planen. I uken som kommer kan man være med på kulturelle utflukter, besøk til naboøya Phi Phi Island, og være med å lære om produksjon av chalong bay rum. Det er mye å lære, så i løpet av uken går det mye tid til skole, lekser, øving, triksing og miksing. I helgene er alle derfor klare for å slippe seg ekstra løs, og med så mye bra mennesker fra hele verden har vi allerede blitt, som de kaller oss, «a EBS family» EBS Bartendeskole, Phuket - pool liv  EBS Bartendeskole, Phuket Etter en slitsom uke med mixing og triksing 
Innlosjering
Vi bor på firemannsrom på skolen og dette er en flott mulighet til å bli bedre kjent med deltagerne. Totalt er vi over 70 stykker som følger kurs på engelsk, tysk, svensk, italiensk og fransk. Skolen finnes i byer over store deler av verden, så Phuket er bare en mulighet. EBS Bartendeskole, Phuket - Map
Les mer om mine opplevelser i Phuket her:
Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Vi sender jevnlig ut reise- og turinspirasjon i vårt nyhetsbrev. Du vil alltid kunne melde deg av denne e-postlisten når som helst.


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

2 Comments

Iselin Renée · 15. March 2018 at 12:31

Barskole høres ut som en morsom opplevelse 🙂

Rundt Ekvator · 16. March 2018 at 06:06

Ja, tror hun koser seg voldsomt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.