VELKOMMEN TIL RUNDT EKVATOR

Jeg heter Laila Moltzau Andresen. Målet med dette nettstedet er å inspirere deg til å utforske nye land og eventyr samt omfavne natur og friluftsliv. Her finner du spennende historier om fantastiske opplevelser, utrolige mennesker og inspirerende reisetips. Vi er en familie på 4 som aller helst liker å reise  til steder som er litt utenom det vanlige. Sammen eller hver for oss har vi reist i mer enn 80 land og over 5 kontinenter. Aktivitetene er basert på alt fra frivillig arbeide og naturopplevelser til  action og luksus-konseptet som prøves ut.

Noen av høydepunktene så langt:

Bestige Kilimanjaro
Transmongolske jernbane fra Moskva til Beijing
Oppleve Amazonas
Reise rundt i Nepal
Jordan med Petra, Wadi Rum og dødehavet.

Håper du lar deg inspirere!

Samarbeide
Rundt Ekvator tilbyr samarbeide med reiselivsaktører og kan gjøre markedsføring og skrive reiserelaterte reportasjer fra destinasjoner. Det er mulig å invitere oss på sponsede turer. Teksten i artiklene vil være basert på egne opplevelser og erfaring og bildene er alltid våre egne. Det vil bli opplyst i teksten at turen er sponset. Bilder og tekster vil bli delt på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Affiliatelenker
Vi bruker i noen tilfeller affiliatelenker i våre tekster. Det vil si at vi får en økonomisk kompensasjon i tilfeller hvor det bestilles hotellopphold eller reiser ved å klikke på lenkene. Der hvor det brukes affiliatelenker vil dette alltid være opplyst.

Ønsker du kontakt med oss kan du benytte rundtekvator@gmail.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.