Velkommen til Rundt Ekvator!

Vi er en reiseglad familie på 4, som sammen eller hver for oss har besøkt nærmere 90 land over 5 kontinenter.

Målet med nettstedet er å inspirere deg til å utforske nye land og eventyr samt omfavne natur og friluftsliv både her i Norge og ellers i verden. Her finner du spennende historier om fantastiske opplevelser, utrolige mennesker vi har møtt, og inspirerende reisetips. Vi liker best å reise  til steder som er litt utenom det vanlige. Aktivitetene er basert på alt fra frivillig arbeide og naturopplevelser til action og luksus-konsept, som prøves ut.

Noen av høydepunktene så langt:

Håper du lar deg inspirere!

Samarbeid og sponsede turer med Rundt Ekvator

Når Rundt Ekvator blir invitert på sponsede turer er teksten i artiklene basert på egne opplevelser. De deles på bloggen og på sosiale medier som Instagram og Facebook. Bildene er alltid våre egne. Det opplyses i teksten at turen/utstyret etc. er et sponset samarbeide eller reklame.

Affiliatelenker

Vi bruker i noen tilfeller affiliatelenker i våre artikler. Der hvor det bestilles hotellopphold, reise eller aktivitet ved å klikke på lenkene, vil vi få en økonomisk kompensasjon. Bruk av affiliatelenker vil alltid være opplyst, og du betaler ikke noe ekstra for dette.

Kontakt

Ønsker du kontakt med oss kan du benytte rundtekvator@gmail.com eller kontakt oss på telefon.

Laila Moltzau Andresen: Mobil 95041806
Sandra Moltzau Christiansen: Mobil 90067228

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.