Sao Paulo airport lounge – ett tiltalende oppholdssted

Etter 20 dager på farten over store deler av Sør-Amerika, ble Star Alliance loungen  på Sao Paulo Guarulhos Airport viet et besøk. Det ble en positiv opplevelse.

Loungen er stor og tiltalende med originale møbler fra noen av Brasils mest talentfulle designere. Tre, tau, naturlige fibre og keramiske detaljer gjør det hyggelig å tilbringe tid her. Stemningen er varm og gjestfri, og det er god service.

Ved inngangen er det en stor skranke hvor boardingpassene skannes. Her er også en hylle med internasjonale aviser. Vel inne finner man en disk med godt utvalg av småretter, desserter og rikholdig med drikkevarer. 

Det er godt tilrettelagt for handikappede, og loungen tilbyr blant annet:

  • faks
  • Internett
  • WiFi
  • dusj
  • telefon
  • tv

Mat 

Loungen har ikke egen kokk men det var fullt mulig å spise godt. Rikelig med gode småretter og desserter var på menyen.

 Loungen har både gode bord man kan sitte å spise, ved og en deilig salong man kan slappe av i.


Drikkevarer i Sao Paulo Airport lounge

Det er godt utvalg av både øl, vin og mineralvann. Det var også mulig å bestille drinker, og her er det Caipirinha som nytes. Brasils nasjonaldrink består av limebåter, sukker, isbiter og ikke minst nasjonalbrennvinet Cachaca. Ordet Caipirinha betyr “liten landsbyjente”, og drinken tilbys over hele Brasil. Den er en klassiker på den kjente stranden Copacabana.

Konklusjon – Sao Paulo Airport Lounge

Det var rent og pent overalt, og betjeningen ryddet raskt og effektivt. Et profesjonelt idrettslag fra Dubai skapte en del støy, ellers var det en behagelig stemning.  Loungen tilbyr ikke sovemuligheter, men det er absolutt et bra sted å slappe av før flighten. Terningkast 5 av 6.

Du finner loungen i terminal 3 på mezzaninen, rett over shoppingområdet. Åpningstidene er fra kl. 07.00 til 03.00.

Her kan du lese noen av våre andre innlegg fra Sør-Amerika. Vi besøkte området i 2016.

Published by

Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram View all posts by Rundt Ekvator

2 thoughts on “Sao Paulo airport lounge – ett tiltalende oppholdssted”

  1. Sikke dog en lækker lounge. Maden og omgivelser er jo som på en restaurant. Der er stor forskel på restauranter rundt om i verden men denne må da høre til toppen 🙂 Tak for tip.

    /Annette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating