Mye skal læres på fire uker men nå er heldigvis første eksamen gjennomført og bestått.
Etter å ha tilbrakt snart en måned på bartenderskolen EBS – European bartender school i Phuket, begynner det å nærme seg slutten. Første eksamen av fem er allerede gjennomført og på fredag er vi ferdig.
Under øvingen foregår det som regel med konditorfarge og vann.
Freepour
…. er viktig for å kunne arbeide effektivt bak baren. Det handler hovedsakelig om evnen til å helle riktig mengde væske, uten å bruke noe form for målebeger.
Eksamen besto av 7 ulike teknikker, hvor man ble bedømt etter nøyaktighet og søling. Toleransegrensen for feil er 0.3 cl. Det vil si at dersom man skal helle 4cl i begeret, vil man få godkjent på alt fra 3,7 – 4,3 cl. Dersom man søler blir man trukket et halvt poeng.
Resten av uken er det bare å forberede seg til de siste 4 eksamene.
Møte nye venner
Skolen har mange sosiale aktiviteter og her er det El Mexicano kveldskos, som nytes. Det fine med skolen er at man blir kjent med mange mennesker fra store deler av verden.
4 Comments
Nann Karin · 30. March 2018 at 22:39
Det må jo være den kuleste eksamen…på mine er det mer pugging av tørr teori. Ja, til praktisk eksamen.
og du, fortsett å kos deg
Iselin Renée · 31. March 2018 at 20:50
Så spennende, kos deg masse 🙂
Rundt Ekvator · 7. April 2018 at 08:29
Ja, det var utrolig gøy. Takk for tilbakemelding. Hilsen Sandra 🙂
Rundt Ekvator · 7. April 2018 at 08:30
🙂 hehe. ja, det var ganske spesielt men gøy 🙂 Hilsen Sandra 🙂