Det er noe spesielt med å dra på safari. Med tidlig morgens soloppgang  og det lune leirbålet på kveldene er det utrolig magisk og en opplevelse du aldri vil glemme.

Hvis du ønsker å dra på safari er Sør-Afrika en sikker vinner. Landet byr på muligheter for både lengre turer men også dagssafari for de med dårligere tid. Her du flere dager til rådighet er Jacislodges verdt å prøve. I tillegg til å se alle de 5 store over flere dager kan du nyte det søte lukseriøse reservat-livet.

Har du mindre tid til rådighet er  Aquila et godt valg. Kun 2 timers kjøring fra Cape Town  byr reservatet på både villdyr og lounge-livet. Her får du mulighet til både spa, ridning og firehjuls-safari. Selve safarien kan gjøres unna på en halv dag og du har fortsatt mulighet til å se alle de 5.

Safarin in South-Africa

 

DSC_0897
DSC_0980
DSC_1091
DSC_1069
I november 2017 var vi på en herlig dags-safari i Sør-Amerika. Les mer om vår opplevelse her:

Sør-Afrika – jakten på de fem store

 

 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Vi sender jevnlig ut reise- og turinspirasjon i vårt nyhetsbrev. Du vil alltid kunne melde deg av denne e-postlisten når som helst.


Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 70 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

6 Comments

OnTrip.dk · 14. February 2018 at 20:48

Uhh hvor ser det dejligt ud Laila. Jeg har aldrig været på safari men håber en dag at komme det. Tak for inspiration.

/Annette

Rundt Ekvator · 18. February 2018 at 10:27

Safari er absolutt noe du bør prøve ut, Annette 🙂

Jørn - Bilivoka · 18. February 2018 at 17:26

Tror safari er den reisetypen jeg har blitt mest positivt overrasket med. Enig i at Sør-Afrika er veldig fint, men synes også at Namibia og Botswana er utrolig flotte steder å oppleve safari i Afrika. Har fortsatt til gode å besøke Tanzania (som veldig mange skryter av), men det står høyt på ønskelisten 🙂

Renates Reiser · 18. February 2018 at 20:06

Så herlig! Så flott bilde av de giraffene. Safari er en fantastisk måte å møte eksotiske dyr i deres rette element. Jeg har vært heldig nok til å dra på safari i Kenya, Tanzania og Malawi. Nå er det bare tre uker til turen går til blant annet Sør-Afrika, Namibia, Botswana og Swaziland – og da blir det endelig safari igjen. 😀

Rundt Ekvator · 18. February 2018 at 20:21

Ja, det var utrolig flott å være på Safari. Tanzania skal være svært bra har jeg hørt. Etter Kilimanjaro valgte reisefølget Zanzibar istedenfor Safari så den gikk jeg glipp av 🙂

Rundt Ekvator · 18. February 2018 at 20:22

Kenya-safari høres svært bra ut. Åh… heldige deg. Kos deg masse på din nye tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.