VELKOMMEN TIL RUNDT EKVATOR
Målet med dette nettstedet er å inspirere deg til å utforske nye land og eventyr samt omfavne natur og friluftsliv. Her finner du spennende historier om fantastiske opplevelser, utrolige mennesker og inspirerende reisetips. Vi er en familie på 4 som aller helst liker å reise  til steder som er litt utenom det vanlige. Sammen eller hver for oss har vi reist i mer enn 70 land og over 5 kontinenter. Aktivitetene er basert på alt fra frivillig arbeide og naturopplevelser til  action og luksus-konseptet som prøves ut. 

Håper du lar deg inspirere!

Samarbeide
Rundt Ekvator tilbyr samarbeide med reiselivsaktører og kan gjøre markedsføring og skrive reiserelaterte reportasjer fra destinasjoner. Det er mulig å invitere oss på sponsede turer. Teksten i artiklene vil være basert på egne opplevelser og erfaring og bildene er alltid våre egne. Det vil bli opplyst i teksten at turen er sponset. Bilder og tekster vil bli delt på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Affiliatelenker
Vi bruker i noen tilfeller affiliatelenker i våre tekster. Det vil si at vi får en økonomisk kompensasjon i tilfeller hvor det bestilles hotellopphold eller reiser ved å klikke på lenkene. Der hvor det brukes affiliatelenker vil dette alltid være opplyst.

Ønsker du kontakt med oss kan du benytte rundtekvator@gmail.com