VELKOMMEN TIL RUNDT EKVATOR
Målet med dette nettstedet er å inspirere deg til å utforske nye land og eventyr samt omfavne natur og friluftsliv. Her finner du spennende historier om fantastiske opplevelser, utrolige mennesker og inspirerende reisetips. Vi er en familie på 4 som aller helst liker å reise  til steder som er litt utenom det vanlige. Sammen eller hver for oss har vi reist i mer enn 60 land og over 4 kontinenter. Aktivitetene er basert på alt fra frivillig arbeide og naturopplevelser til  action og luksus konseptet som prøves ut. 

Håper du lar deg inspirere!

Samarbeide
Rundt Ekvator tilbyr samarbeide med reiselivsaktører og kan gjøre markedsføring og skrive reiserelaterte reportasjer fra destinasjoner. Det er mulig å invitere oss på sponsede turer. Teksten i artiklene vil være basert på egne opplevelser og erfaring og bildene er alltid våre egne. Det vil bli opplyst i teksten at turen er sponset. Bilder og tekster vil bli delt på sosiale medier som Facebook og Instagram.

Affiliatelenker
Vi bruker i noen tilfeller affiliatelenker i våre tekster. Det vil si at vi får en økonomisk kompensasjon i tilfeller hvor det bestilles hotellopphold eller reiser ved å klikke på lenkene. Der hvor det brukes affiliatelenker vil dette alltid være opplyst.

Ønsker du kontakt med oss kan du benytte rundtekvator@gmail.com

Copyright © Rundtekvator reiseblogg

Affiliate-program: Innlegg kan inneholde kommersielle linker som gir meg en del av overskuddet dersom du kjøper noe. Disse innleggene vil alltid være merket og vurderingene vil alltid være mine egne.