Marco Polo Club Lounge er stor og moderne med godt utvalg av mat og drikke

Du blir tatt i mot i et stort resepsjonsområde hvor du scanner boardingpasset. Loungen er delt opp i flere områder. Hvis man går rett frem finnes sitteområder med bord og stoler og disk med mat og drikke. Hvis man går til venstre når man kommer inn er det et litt roligere område med myke skinnstoler, små bord og mulighet for lading.

Det var unormalt bråkete denne dagen så vi valgte å hente mat og drikke inn i den roligere delen.

venezia5
venezia2
Venezia3

Menyen var rikholdig med masse gode tapasretter, pirogere, oster, kjøttboller, seranoskinke m.m. Av drikke var det gode viner og ellers vann, øl, drinker, mineralvann, te og kaffe. Det var også gode kaker å velge mellom. En av de bedre loungene jeg har vært i når det gjelder mat.

Mulighet for å dusj, håndkle og hygieneartikler er mulig her. I tillegg er det TV, fri wi-fi og flight-oversikt. 

Toalettene og loungen ellers var ren og fin. Det som trakk noe ned var at det var veldig bråkete denne dagen,  med masse folk og barn, spesielt i spiseområdet. Du får tillgang til loungen gjennom Star Alliances gullkort, business – eller førsteklassebillett. Det er også mulig å kjøpe seg inn ved å betale Euro 40,- pr. person.

Loungen ligger i transittområdet i 1. etage og er åpent fra 05.00-23.00.

Les mer om vårt opphold i venezia her: Langhelg i venezia

 


2 Comments

OnTrip.dk · 15. November 2018 at 15:33

Sikke et stort udvalg at mad der er i den lounge – WOW. Den vil jeg godt besøge, tak for tips.

/Annette

    Rundt Ekvator · 16. November 2018 at 06:30

    Ja, den var veldig bra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *