Pølser er alltid godt på tur men noen ganger vil man ha med seg et sunnere alternativ. Denne laksepakken er rask å lage i tillegg til at den er veldig god.

Dette trenger du pr. pakke

Et laksestykke
Grønnsaker (her er det brukt frosne)
Smørost
Olje
Salt/pepper
Aluminiumsfolie

Slik gjør du

Riv av 2 lag med tykk aluminiumsfolie. Legg de over hverandre.
Legg på laks, grønnsaker og smørost. Krydre og hell over en passe mengde olje. Pakk sammen pakken slik at den blir tett.
Lag en pakke pr. person.
Legg pakken den ned i glørne på bålet i ca.10-15 minutter.

Laksepakke kan også stekes i vanlig stekovn eller på grillen.


4 Comments

OnTrip.dk · 30. September 2018 at 22:19

Tusind tak for opskrift, Laila 😊 Det ser lækkert ud😊

/Annette

    Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:06

    Takk, Annette. Et forsøk på å være litt sunnere 🙂

Renates Reiser · 1. October 2018 at 12:00

Supert tips! Laks er jo kjempegodt, og det hørtes deilig ut å lage den på bål (da smaker alt gjerne enda bedre enn vanlig). 🙂

    Rundt Ekvator · 3. October 2018 at 06:09

    Både raskt og godt. Så er det litt sunnere enn pølsene 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *