5 stjernes The Soho Hotel ligger 5-minutters spasertur fra Oxford Street. Både med tanke på shopping og et utvalg av Londons beste restauranter, barer, teatre og nattklubber ligger hotellet perfekt plassert.

 

Velkomst
Vi ankom hotellet på kvelden og ble tatt godt i mot i det hyggelig resepsjonsområdet. Betjeningen var høflig og effektivt og vi fikk raskt romnøkkelen og info om fasiliteter, frokost og restaurant,  før bagasjen ble bragt opp på rommet.

Et innbydende resepsjonsområde er bevoktet med en 10 fot høy bronsekatt av Botero.

b

Rommet
Heisene viste seg å være små og gangene smale så når vi åpnet døren til rommet, var vi spente. Heldigvis skulle det vise seg å være alt vi hadde drømt om!  Vi hadde valgt et DELUXE Terrace Room og det svarte absolutt til forventningene. 48 kvadratmeter, stor myk seng og sittegruppe.

Av fasiliteter ellers finner man badekåper og tøfler, fri internett og en rikholdig minibar. Interiøret gjenspeiler en frisk og moderne engelsk stil, og er preget av dramatiske overdimensjonert sengehoder, elegant og moderne møbler og spesialdesignet tilbehør og belysning.

I tillegg til det mer obligatoriske er rommet utstyrt med blant annet LCD-TV, DVD, og iPod-lader.  Sengene var fantastisk myke med tykke madrasser og putene var som en drøm.

Til denne romtypen hører det med en koselig men liten sittegruppe.

En romstørrelse med god plass for shopping-bager.

Rikholdig minibar som riktignok ikke var fri.

b

Badet
Badet er ikke av de største vi har sett men det har to vasker, dusj og et herlig badekar med integrert tv i veggen. Etter en lang dag med shopping, var det deilig å synke ned i badekaret med noe rosa i glasset.

Her finnes også tykke håndklær, badekåper, tøfler og toalettartikler av god kvalitet.

img_2371-1869216-11-1492333263279-n700
img_2331-1869216-11-1492331585487-n700
img_2333-1869216-11-1492331568482-n700

Terrassen
Rommet vårt lå i øverste. etasje, noe som tilsa en deilig terasse med utsikt over London. Riktignok var vi her i februar og man måtte kle seg, men uansett deilig å kunne sette seg ut.

Soloppgangen nytes fra terrassen.

b

Måltider
Frokosten ble servert i The Refuel bar & restaurant og bød både på buffet og a la cart-meny. Valget en av dagene falt på Egg Benedict,  som var veldig smakfullt. Lunsj og middag ble testet ut i løpet av oppholdet, og dette var også bra. Stedet er populært så det kan være greit å reservere bord.

Frokost-området på morgenen

…. og bar og restaurant på ettermiddag og kveldstid. 

b

Fasiliteter
Hotellet har 91 rom og suiter som alle er forskjellige med sin egen stil og dekor. Det tilbys skjønnhetsbehandling med massasje, ansiktsbehandlinger og manikyr. Det finnes også et treningsrom med personlig trener. Hotellet har også et DVD-bibliotek hvor du kan låne filmer.

Hvis du ikke vil trene i treningsrommet kan du heller gå en tur i Soho Square Garden, som ligger 2 minutter unna hotellet. 

b
Soho Square Garden – fint å legge morgenturen.  

b

b

bb

 

b

Konklusjon
Reisefølge denne gangen var en tenåring og vi elsket å bo på dette hotellet. Både det kule område Soho og gangavstand til shopping og kultur-tilbud, falt absolutt i smak. Betjeningen var hyggelig og oppmerksom, renholdet var bra. Selv om badet og sittegruppen kunne vært større, var selve romstørrelsen super. Her vil vi bo igjen!

Terningkast 6

Link til hotellet her.

   

Sjekk hva det koster å på på The Soho Hotel                                                                   Affiliate-lenke


6 Comments

Kirsten - kimicontour.dk · 26. March 2018 at 23:46

Så fint et hotel, der kunne jeg tænke mig at bo næste gang jeg skal til London. Dejligt det ligger ved Soho Square Garden, så man kan gå sig en stille tur ind i mellem shopping og sightseeing. Tak for inspirationen.

I har da fået shoppet en del, kan jeg se 😀 😀

  Rundt Ekvator · 27. March 2018 at 07:58

  Ja, både hotellet og lokasjonen var veldig bra. Det ble en del shopping, ja 🙂 Takk for hyggelig tilbakemelding og god påske 🙂

Seyran · 7. April 2018 at 17:16

Jeg så en dokumentar om det en gang, og det er en lang historie bak hotellet. Fristende bilder <3

  Rundt Ekvator · 8. April 2018 at 20:00

  Ja, det har en spennende historie. Takk for tilbakemelding 🙂

OnTrip.dk · 8. April 2018 at 02:47

Tak for tip Laila, det ser dejligt ud det hotel. Sjældent at man kan bo et sted i en storby med terrasse, det er ret vildt. Dejligt med shopping lige i nærheden og jeg kan da se at i fik shoppet en del, HAHA

/Annette

  Rundt Ekvator · 8. April 2018 at 20:14

  Hotellet var helt herlig. Deilig å bo sentralt og terassen var topp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *