Hotellet som går for å være Bergens beste, ligger sentralt plassert på Bryggen. Her er du et steinkast fra restauranter og barer samt de mange souvernir-butikkene. Området er også inngangsporten for mange av attraksjonene som tilbys, som fjordturer, museumsbesøk og segway-turer. Vil du ta en tur opp på Fløyen er det heller ikke langt å gå til stasjonen.


 

Vi ankom hotellet på ettermiddagen og ble tatt godt i mot av en hyggelig resepsjonsansatt. Oppholdet vårt skulle vare 2 netter, 36 timer og i forkant hadde vi sikret et rom med balkong, noe som forløp uten problemer. Frokost er inkludert i prisen og det er tilbud om vafler og pannekaker på ettermiddagen og et lett kveldsmåltid uten ekstra kostnader. Bra tilbud!

Rommet
Vi hadde fått tildelt et superior rom i 6 etasje, med balkong. Selve rommet var vakkert og stilfullt dekorert med tunge fine gardiner, lekre puter og sengeteppe. Du finner ellers et lite sittehjørne og en pult. Rommet har også minibar, strykebrett og gratis wifi. Vi hadde bedt om rom med balkong og ble fortalt at disse rommene var noe mindre (21 kvadratmeter) enn rommene uten balkong (26 kvadratmeter). Rommet viste seg å være forholdsvis lite og sengen smal, men hadde god madrass og rikelig med puter. Balkongen var inn mot et atrium og hadde ikke den vakreste utsikten men dette var et bevisst valg av oss. I alle fall hadde vi utsikt mot tårnet. 


 

Badet
Badet hadde grei størrelse og virket forholdsvis nyoppusset, men med en skyvedør i stede for en  vanlig dør. Vår rom hadde badekar og vi fikk et enkelt utvalg med baderomsartikler, dog kun til en person.

Balkong
Balkongen hadde kurvmøbler for 2 personer og var av en grei størrelse. Utsikten var ikke av den beste men dette var vi klar over når vi booket rommet. Uansett greit å kunne sette seg ut litt.

Frokost
Hotellet tilbyr både ettermiddagsvafler og et enkelt kveldsmåltid i prisen men vi testet kun ut frokosten. Denne inneholdt det en frokost skal inneholde, med bacon, eggerøre, speilegg og en rekke kalde retter – som laks og kjøttpålegg. I tillegg finnes godt bakverk. Frokostsalen var vakkert dekorert og hadde en behagelig og rolig stemning.  Pluss at frokosten starter kl. 06.30 på hverdager.

Fasiliteter
Hotellet har dampbad, sauna og treningrom. I tillegg er det muligheter for å ta en tur opp i tårnet, som gir en fantastisk utsikt over bryggen.

 

Konklusjon
Vakkert hotell i ærverdige bygninger, stil fra nybarokken med vakre møbler og lysekroner,  hyggelig og service-innstilt personale, god rengjøring og sentral plassert på Bryggen. Reisefølge denne gangen var en 20-åring og hun synes dette var topp! Rommet var dog noe lite sett i forhold til pris, men vi bor gjerne her igjen.

Vil du bo på Clarion Hotel Havnekontoret?
Trykk på bildetfor å sjekke priser
728x90 Beach
Affiliate-lenke


4 Comments

Iselin Renée · 25. November 2017 at 17:07

Så koselig 🙂

    Rundt Ekvator · 25. November 2017 at 17:10

    Takk 🙂 Ja, veldig hyggelig i Bergen og samtidig et koselig hotell å bo på 🙂

Johng902 · 29. November 2017 at 13:52

Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. cdeeaaagbccd

    Rundt Ekvator · 30. November 2017 at 05:57

    Hello John and thanks for visiting my site. No, unfortunately I don’t use twitter, only Instagram and facebook. Thanks for following 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *