Etter en mellomlanding mellom Korfu og Oslo fikk vi testet ut Lufthansa Senator Lounge i München, som ligger på terminal 2.

Lufthansa Senator Lounge ligger i Schengen-området, vis a vis  gate H24. Man blir tatt i mot i et hyggelig resepsjonsområdet, hvor personale kan hjelpe med små og store ønsker. Innenfor finnes store vinduer hvor man kan spotte flyene.

Loungen viser seg å være et  behagelig og rolig sted, i vertfall ved vårt besøk. Vi fant enkelt et fint sted å sitte, rett ved 2 store tv-skjermer.

Fasiliteter – Lufthansa Senator Lounge

Mattilbudet virker likt som de fleste senator lounger, kanskje dog litt dårligere enn i Frankfurt. Greit utvalg av mat og drikke inkludert alkohol. Du finner også den tyske kringlen Bretzel og de vanlige smågodtskålene. Loungen har i tillegg kaffebar, og alt som følger med av gode kaker til dessert.

Loungen ellers tilbyr dusj, gode toalettfasiliteter, kontortjenester og behagelige sitte-områder. Det er også aviser tilgjengelig. Normalt er det røykemuligheter i alle Lufthansas Senator Lounges. Det var ikke mulig i denne, og man må gå ut i de offentlige røykeområdene. Det er imidlertid rett i nærheten.

Konklusjonen er at Senator Loungen i Munchen er et greit sted med rolig og fin stemning, men vi har opplevd bedre lounger. Men et pluss at de har kaffebar med godt utvalg.

Åpningstider

Loungen har åpent alle dager fra kl. 05:30 til kl. 22:00.

Tillgang til lounge når du flyr Lufthansa

Reiser man på business class har man automatisk tillgang til business lounge hos Lufthansa. Hvis man reiser økonomiklasse har man muliget til å kjøpe seg tilgang for 39 euro.

Får å få tilgang til Sentaor Loungen må man være minimum Senator i Lufthansa frequent flyer program Miles & More, eller tilsvarende i andre av Star Alliances program. Eksemplevis gullkort eller høyere i SAS.

Her kan du lese om andre lounger vi har anmeldt:

IATA code FRA

Rundt Ekvator

Om artikkelforfatteren Laila Moltzau: Jeg heter Laila og er etablerer av nettstedet Rundt Ekvator. Her kan du få tips om reiser fra fjernt og nær. Jeg har alltid vært glad i å reise og har besøkt nærmere 80 land alene eller sammen med familien. Jeg håper at jeg kan inspirere deg til reiser og opplevelser. Følg oss gjerne på facebook og instagram

3 Comments

Bodenleger · 1. March 2018 at 15:45

Interessanter Artikel.

katzenpension · 4. May 2018 at 09:59

Interessanter Artikel.

Rundt Ekvator · 19. June 2018 at 06:41

Many thanks 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.